Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 Puhelinmyynti suljettu 6.12.
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Passion Spas

Laadukkaat Passion Spas ulkoporealtaat on suunnitellut ja valmistanut hollantilainen Fonteyn Spas, joka on Euroopan suurimpia porealtaiden toimittajia. Laadukkaiden porealtaiden tekniikka ja virtaviivaiset muodot on suunniteltu niin, että sinä saisit mahdollisimman hyvän ja täydellisen kotikylpyläkokemuksen. Porealtaat ovat korkealaatuisia sekä luotettavia, ja ne testataankin kahdesti ennen kuin ne lähetetään jälleen myyjille tehtaalta. Nyt on aika tilata täydellinen kylpyläkokemuksesi porealtaan muodossa!

Korkealaatuiset ja pitkäikäiset Passion Spas porealtaat

Passion Spas ulkoporealtaat on testattu kahdesti, jotta kylpynautintosi ei olisi vaan hyvä vaan täydellinen. Ne ovat myös hyvin ympäristöystävällisiä, koska veden lämmittämiseen tarvittavaa energiaa on minimoitu kaikin mahdollisin tavoin. Tämän ansiosta sähkölaskuusi ei tule suurta lisää ulkoporealtaasi veden lämmityksestä. Tässä hyvin suunnitellussa ja luontoa säästävässä porealtaassa kierrätetään lämpöenergiaa, joka syntyy veden liikkeistä. Ja mikä parasta – voit kylpeä porealtaassasi myös talvella, sillä siinä on täysin automaattinen jäätymisenesto! Altaan vesipumput käynnistyvät automaattisesti, kun ulkolämpötila putoaa riittävän alhaiseksi. Tilaa nyt oma ympäristöystävällinen ja täydellisesti rentouttava ulkoporealtaasi suoraan verkkokauppamme laajasta tarjonnasta.

Taloon.com on kylpijän asialla ja tarjoaa laadukkaat Passion Spas ulkoporealtaat

Passion Spas ulkoporealtaiden toimivuus on valmistajalle erittäin tärkeää, ja laatua saadaankin aikaan huolellisesti suunnittelemalla ja tarkasti testaamalla. Altaassa rentoutuminen ja viihtyminenkin on tehty sinulle todella helpoksi pehmeästi hierovien suuttimien avulla sekä lempeää tunnelmaa antavalla vedenalaisella LED-valaistuksella. Laadukkaiden ja käyttöä kestävien porealtaiden lisäksi löydät muitakin mukavia kylpyhetkiäsi parantavia tuotteita Taloon.comista. Meiltä tilaat näppärästi myös mukavat grillit ja savustimet, joilla voit grillata maittavat ruoat sitten, kun kylpiessä tulee nälkä. Tai ehkäpä sinua kiinnostavat tyylikkäät grillikatokset, joihin voit poiketa rentoutumaan ystävien tai perheen kanssa ja syömään juuri grillaamasi herkut? Kiiruhda nyt hauskoille ja elämyksellisille ostoksille.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00