Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit4 tuotetta ryhmässä:

Teknos

Sehän on itsestään selvää, että ulkona oleva puu pitää suojata, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään. Teknos tarjoaa mainiot tuotteet suojaamaan niin talosi, kesämökkisi, laiturisi, terassisi, hirsihuvilasi, aitasi kuin puutarhakaluteesikin. Teknoksen puuöljyt ja suoja-aineet on luotu kestämään Suomen vaativiakin sääolosuhteita. Sipaus niitä, niin saat puupintaasi kestävän suojan sekä kauniin pinnan. Samalla kertaa suojaat puupintasi likaantumiselta, kosteudelta sekä auringon UV-säteilyltä. Tämä on kätevää sekä helppoa ja puupintasi loistavat kilpaa auringon kanssa. Tuote suojaa myös halkeilulta ja likaantumiselta. Älä siis epäröi, vaan tilaa omat Teknos-tuotteesi nyt Taloon.comista näppärästi ja nopeasti!

Teknos laatua pitkällä perinteellä

Teknos, joka nykyään kuuluu Suomen suurimpien perheyritysten joukkoon, perustettiin jo vuonna 1948. Heillä on pitkät perinteet teknisessä osaamisessa ja heidän panostuksensa tutkimus- ja tuotekehitystyöhön on tuottanut tulosta. Yritys on yksi johtavia teollisuusmaalien valmistajia Euroopassa. Teknoksella on tuotantoa seitsemässä maassa sekä omia myyntiyhtiöitä ja edustajaverkosto monessa maassa. Suomessa Teknoksen tuotantolaitokset sijaitsevat Helsingissä ja Rajamäellä. Siellä on myös Teknoksen pääkonttori sekä toinen heidän tutkimuskeskuksistaan.

Taloon.com luottaa kestävään Teknos laatuun

Valitse Teknoksen tuotteet, ja puupintasi kiittävät sinua. Mukavinta sinun kannaltasi on myös, että seinäsi tai puutarhahuonekalusi näyttävät yhtä hyviltä vuosi toisensa jälkeen eikä niitä todellakaan tarvitse käsitellä ihan heti uudelleen. Tämä säästää aikaasi ja kalliita työtuntejasi. On paljon mukavampaa maata hyvin kestävässä ja kauniissa aurinkotuolissa kuin öljytä sitä koko ajan – näillä tuotteilla käsittely kerran vuodessa riittää mainiosti. Kun teet kerran työn kunnon tuotteilla, niin saat aikaan kestävän ja näyttävän lopputuloksen. Taloon.comista tilaat nämä Teknoksen laatutuotteet kotisi puupintoja suojaamaan. Kauniit ja tyylikkäät puutarhakalusteet lisäävät nopeasti mukavuutta puutarhaasi ja piharakennukset mahdollistavat helpon lisätilan pihaasi ja puutarhaasi.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Kevyt hienotasoite Teknospro Breplasta LF 10 l
34 € / AST
Teknos
Kevyt hienotasoite Teknospro Breplasta LF 10 l Teknos
Saumatasoite Teknospro Breplasta J 5 l
23.90 € / AST
Teknos
Saumatasoite Teknospro Breplasta J 5 l Teknos
Saumatasoite Teknospro Breplasta J 10 l
31.80 € / AST
Teknos
Saumatasoite Teknospro Breplasta J 10 l Teknos
Kevyt märkätilatasoite Teknospro Breplasta LW 10 l
49.60 € / AST
Teknos
Kevyt märkätilatasoite Teknospro Breplasta LW 10 l Teknos
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00