JO-EL

Sähkötarvikkeita ei ole koskaan liikaa! Laadukkaan työvalaisimen, jatkojohdon tai ylimääräisen pistorasian tarve voi yllättää hetkenä minä hyvänsä, olit sitten vannoutunut remonttireiska tai silloin tällöin aktivoituva kodin sähköputkimies. Me ajattelimme sinun tarpeitasi kootessamme laajan tarjonnan JO-EL huipputuotteita, joiden joukosta löydät esimerkiksi jatkojohdot, työmaakeskukset ja erilaiset työvalaisimet aina edulliseen hintaan. Mitä siis enää epäröit? Käy heti ostoksille ja varaudu tulevaan keräämällä kaikki olennaiset sähkö- ja remonttitarvikkeet valikoimastamme!

JO-EL – laadukkaat jatkojohdot ja jatkopistorasiat edullisesti

Sähkötöissä turvallisuus on ykkösprioriteetti. Mitä, jos panostaisit sähkötarvikkeita hankkiessasi laadukkaaseen jatkojohtoon ja jatkopistorasiaan, joka on myös turvallinen ja käyttömukava? JO-EL on vienyt sähkötarvikkeet uudelle tasolle tarjoamalla eripituisia jatkojohtoja moninaisilla pistokevaihtoehdoilla. Olemme koonneet tarjontaamme niin lapsisuojatut jatkojohdot kuin 3-osaiset ja 6-osaiset maadoitetut jatkojohdiot. Meiltä löydät myös kytkimelliset jatkojohdot, joilla pystyt säästämään kotisi energialaskussa huomattavastikin. Eripituisilla johdoilla myös rakennat haluamasi pysyvät ja tilapäiset kodin sähköratkaisut kätevästi. Jos haluat luotettavan, Suomen sääoloja kestävän jatkojohdon ulkokäyttöön, hanki JO-ELin valmistama malli, jolla turvaat sähkön saannin ulkotiloissa myös kylminä ja kosteina vuodenaikoina. Jännitteenkoetin on myös hyödyllinen työväline sähkötöihin – senkin saat uskomattoman edullisesti huippuvalikoimastamme. Työt sujuvat rennosti, kun hankit meiltä taattua laatua arjen sähkötöihin!

JO-EL – jatkojohtojen luottomerkki netistä kotiinkuljetuksella

JO-ELin jatkojohdoilla luot haluamasi sähkökokonaisuudet, joko pistokkeella tai ilman. Meiltä löydät sopivat jatkojohdot niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Valitse haluamasi pituus ja pistorasiamalli ja tutustu myös säätimet, tunnistimet, ajastimet - ja termostaatit-osioihimme, kun haluat päivittää sähkösi uuteen aikakauteen!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 133.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero