Teknos

Sehän on itsestään selvää, että ulkona oleva puu pitää suojata, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään. Teknos tarjoaa mainiot tuotteet suojaamaan niin talosi, kesämökkisi, laiturisi, terassisi, hirsihuvilasi, aitasi kuin puutarhakaluteesikin. Teknoksen puuöljyt ja suoja-aineet on luotu kestämään Suomen vaativiakin sääolosuhteita. Sipaus niitä, niin saat puupintaasi kestävän suojan sekä kauniin pinnan. Samalla kertaa suojaat puupintasi likaantumiselta, kosteudelta sekä auringon UV-säteilyltä. Tämä on kätevää sekä helppoa ja puupintasi loistavat kilpaa auringon kanssa. Tuote suojaa myös halkeilulta ja likaantumiselta. Älä siis epäröi, vaan tilaa omat Teknos-tuotteesi nyt Taloon.comista näppärästi ja nopeasti!

Teknos laatua pitkällä perinteellä

Teknos, joka nykyään kuuluu Suomen suurimpien perheyritysten joukkoon, perustettiin jo vuonna 1948. Heillä on pitkät perinteet teknisessä osaamisessa ja heidän panostuksensa tutkimus- ja tuotekehitystyöhön on tuottanut tulosta. Yritys on yksi johtavia teollisuusmaalien valmistajia Euroopassa. Teknoksella on tuotantoa seitsemässä maassa sekä omia myyntiyhtiöitä ja edustajaverkosto monessa maassa. Suomessa Teknoksen tuotantolaitokset sijaitsevat Helsingissä ja Rajamäellä. Siellä on myös Teknoksen pääkonttori sekä toinen heidän tutkimuskeskuksistaan.

Taloon.com luottaa kestävään Teknos laatuun

Valitse Teknoksen tuotteet, ja puupintasi kiittävät sinua. Mukavinta sinun kannaltasi on myös, että seinäsi tai puutarhahuonekalusi näyttävät yhtä hyviltä vuosi toisensa jälkeen eikä niitä todellakaan tarvitse käsitellä ihan heti uudelleen. Tämä säästää aikaasi ja kalliita työtuntejasi. On paljon mukavampaa maata hyvin kestävässä ja kauniissa aurinkotuolissa kuin öljytä sitä koko ajan – näillä tuotteilla käsittely kerran vuodessa riittää mainiosti. Kun teet kerran työn kunnon tuotteilla, niin saat aikaan kestävän ja näyttävän lopputuloksen. Taloon.comista tilaat nämä Teknoksen laatutuotteet kotisi puupintoja suojaamaan. Kauniit ja tyylikkäät puutarhakalusteet lisäävät nopeasti mukavuutta puutarhaasi ja piharakennukset mahdollistavat helpon lisätilan pihaasi ja puutarhaasi.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero