Cembrit

Cembritin kuitusementtilevyt ovat tunnettuja kestävyydestään ja soveltuvuudestaan Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ne sopivat täydellisesti niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiinkin. Cembrit-levyillä voit suojata niin talon ulkoseinät kuin kylpyhuoneenkin. Kuitusementti on kosteutta hylkivä laatumateriaali vesieristykseen ja esimerkiksi saunan seinien suojaamiseen kiukaan kuumuudelta. Kun etsit laadukkaita materiaaleja, tarkista myös muut rakentaminen-osiomme tuotteet. Laajasta valikoimastamme löydät aina huippulaatua edullisesti. Tervetuloa tilaamaan!

Cembrit tarjoaa kotimaista laatua eristämiseen

Cembrit on monien suomalaisten rakentajien luottomerkki, eikä syyttä! Cembritin suomalaiset tuotteet on suunniteltu kestämään rankkojakin säätilojen vaihtelua eli niin kylmyyttä, kosteutta kuin kuumuuttakin. Helposti asennettavat ja huollettavat kuitusementtilevyt sopivat täydellisesti erilaisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten saneeraus tai uudisrakennus. Asbestittomat ja kvartsittomat levyt ovat turvallisia käyttää, ja kivimassan ansiosta ne eivät myöskään homehdu – älä siis enää epäröi, vaan tilaa jo tänään laatua kuitusementtilevyjen muodossa rakennuksillesi. Sementistä, selluloosasta ja mineraaleista valmistetut levyt soveltuvat hyvin märkätilojen vesieristykseen ja talojen julkisivuihin, mutta niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa, sokkeleissa ja parvekkeiden kaiteissa. Jykevä sementtilevy tuo talon rakenteeseen lujuutta ja kestävyyttä. Valitse laajasta tarjonnasta omiin tarpeisiisi sopiva vaihtoehto, oli se sitten kiukaantaustalevy, rappauslevy, sokkelilevy, tuulensuojalevy, julkisivulevy tai kaakeliluja-kaakelintaustalevy. Näitä levyjä käytät huoletta rakentamisessa, sillä kotimaisvalmisteiset levyt täyttävät kaikki Suomessa voimassa olevat, nykyaikaisen rakentamisen vaatimukset.

Cembrit – kaikki sementtilevyt edullisesti netistä

Taloon.com tarjoaa asiakkailleen huipputuotteet edullisesti ja haluttuun osoitteeseen kuljetettuna. Tarkista kunkin tuotteen kohdalta yksityiskohtaiset tiedot, ja nauti tilaamisen jouhevuudesta netissä. Jos olet pystyttämässä uutta taloa, katsopa myös piha-valikoimamme, josta saat lisää inspiraatiota uudisrakentamiseen.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero