Duuri

Kun kaipaat remonttiisi tyylikästä viimeistelyä, tutustu Duuri-tuotteisiin. Duuri on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa huippuammattitaidolla valmistetut eritasolistat, jalkalistat, saumalistat ja laattalistat jokaisen lopputuloksesta välittävän remontoijan käyttöön. Tarkastele vaihtoehtoja kätevästi netissä ja valitse omia tarpeitasi vastaava koko ja väri. Tilaa listat kotiinkuljetuksella jo tänään ja nauti nettishoppailun jouhevuudesta!

Duuri – listat eri kohteisiin

Hanki nyt laadukkaat Duuri-tuotteet kätevästi netistä. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia listoja, joilla piilotat pieniä epäkohtia ja teet siistiä jälkeä remontin viimeistelyvaiheessa. Listoja on saatavilla eri käyttökohteisiin, kuten eritasolistat, jalkalistat, saumalistat ja laattalistat. Duurin valikoiman laattalistat ovat metallisia ja jalkalistat muovisia. Saumalistoista ja eritasolistoista valittavanasi ovat muun muassa hopea-anodisoidut, kulta-anodisoidut, pronssianodisoidut, kromianodisoidut, messinkiset ja puukuvioidut vaihtoehdot – poimi niistä toiveidesi mukainen. Myös muovisia Elastifix-listoja on saatavilla jokaiseen käyttötarkoitukseen. Jokaisen tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista löydät sen tarkat mitat, ja voit varmistaa sopivuuden juuri omaan kohteeseesi. Listojen asennus käy käden käänteessä. Älä siis epäröi tilata kerralla enemmänkin, sillä listoilla varmistat moitteettoman lopputuloksen ja niitä kannattaa olla varalla myös uusien kohteiden varalta!

Duuri-listat edullisesti Taloon.comista

Duurin valmistamilla listoilla teet remontista täydellisen. Mikään ei ole valmista, ennen kuin listat ovat paikoillaan ja taitekohdat piilossa. Duurin valikoimasta löydät onneksi sopivat listat kaikkiin kohteisiin. Asennuksessa voit hyödyntää työtarvikkeet-osiomme tuotteita. Muistathan myös, että remontin viimeistelyssä saatat tarvita myös muita rakentaminen-osion tuotteita. Meillä et koskaan joudu maksamaan laadusta liikaa. Käy siis ostoksille kotisivuillemme, vertaile vaihtoehtoja kaikessa rauhassa ja tilaa juuri omia tarpeitasi vastaavat huipputuotteet!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero