Stiletto

Stiletto -titaanivasaroilla lisää tehoa vasarointiin! Taloon.comin valikoimista löytyy nyt Stileton innovatiiviset ja kevyet titaanivasarat, jotka säästävät voimia ja tuovat lisää tehoa vasarointiisi. Ammattikäyttöön soveltuvat Stiletto-vasarat säästävät käsikivuilta ja tenniskyynärpäältä, koska nämä kevyet titaanista valmistetut työkalut rasittavat vähemmän käsiä ja hartioita, kuin perinteiset painavat teräsvasarat. Stiletto vasaroissa on erikoisuutena myös näppärä magneettinen naulanpidike, joka helpottaa työskentelyä.

Titaani on ylivoimainen materiaali

Titaani on loistava materiaali käsityökaluissa, koska on se on kestävämpää, mutta silti 45% kevyempää kuin teräs. Titaani on kestävämpi ja joustavampi kuin teräs ja sietää kovempia iskuja ilman, että vasaran muoto muuttuu. Titaani ei myöskään syövy eikä ruostu, joka on ulkona käytettävillä työkaluilla ehdoton ominaisuus. Titaani siirtää jopa 97 % heilahdusenergiasta naulaan (tavallisen teräsvasaran lyömäteho on vain 70 %). Vasaran kevyemmän painon ansiosta lyöntinopeus ja teho kasvaa. Voit lyödä nauloja jopa 2 kertaa nopeammin ja jopa 30 % enemmän nauloja samalla työmäärällä! Säästät voimiasi ja ehkäiset rasitusvammojen syntyä. Titaanilla on myös metalleista paras voima/painosuhde. 14oz tai 16oz titaanivasaran teho vastaa perinteisen 26oz tai 28oz teräsvasaran tehoa.

Kevyestä työkalusta monia etuja

Kevyempi työkalu tarkoittaa tehokkaampaa työskentelyä, vähemmän rasitusta sekä vähemmän vammoja. Stileton innovatiivisilla työkaluilla työnteko on kevyttä, ergonomista ja tuottavaa. Mitä painavampi vasara on, sitä enemmän se rasittaa lihaksia. Lihasaktiviteetti lisääntyy jos vasaraa joutuu pitämään tiukasti kiinni ja tämä lisää rasitusvammojen riskiä. Koska kevyttä vasaraa voi lyödä nopeammin kuin raskasta, se rasittaa käyttäjää vähemmän ilman, että työn tehokkuus kärsii.

Vähemmän käsikipuja ja tärinää

Titaani tuottaa jopa 10 kertaa vähemmän haitallisia tärähdyksiä kuin teräs. Lopputuloksena voit naulata nopeammin ja saat vähemmän rasitusta käsiin sekä hartioihin. Kevyempi työkalu tarkoittaa vähemmän rasitusta sekä vähemmän vammoja.

Stiletto Tools on maineikas yritys

Stiletto Tools on Pohjois-Amerikkalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia käsityökaluja titaanista. Jo vuodesta 1849 toimineella yrityksellä on pitkä historia ja nykyään Stiletto on maineikas brändi, joka valmistaa laatutuotteita ammattilaisille. Taloon.comista löydät myös muita mahtavia brändejä sekä muut vasarat ja käsityökalut.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero