Antennikaulukset

Saitko uuden kattosi kuntoon? Hienoa! Jäljellä taitaisi olla enää television antennin asennus, jossa joudutaan tietenkin tekemään läpimeno kattorakenteeseen. Antennin asennusta varten voit valita hyvän päivän sääolosuhteiden mukaan, mutta entä siitä eteenpäin? Kuten kaikki tiedämme, Suomen sää vaihtelee hyvinkin paljon ja koko kesäkin saattaa mennä sadetta katsellessa. Tämän takia myös katon läpiviennit tulisi tehdä vesitiiviiksi. Asian hoidat helpoiten, kun hankit läpimenon suojaksi kumisen antennikauluksen Taloon.comin verkkokaupasta!

Joustavat antennikaulukset antennisi suojaksi

Antennikaulus on joustava, kuminen kartio, jolla ohuen putken, kaapelin, maston tai kattopollarin läpiviennin vesitiiviys varmistetaan. Toisin sanoen, kun hankit antennikauluksen esimerkiksi antennisi asennusta varten, varmistat, että läpimeno ei joudu kosketuksiin veden kanssa. Kaikissa liikkeissä ei ole välttämättä aina saatavilla antennikauluksia, mutta yhdestä kaupasta saat aina takuuvarmasti juuri sen, mitä haluat: Taloon.com tarjoaa sinulle muun muassa antennikauluksia useissa eri väreissä edulliseen hintaan! Voit valikoida kattoosi sopivimman värin, laatu pysyy aina huippuluokassa värin vaihtumisesta huolimatta! Antennikauluksen valmistusmateriaalin, EPDM-kumin, sään- otsonin- ja lämmönkesto-ominaisuudet ovat parhaat mahdolliset. Antennikaulus kestää hyvin myös happoja ja emäksiä. Saat siis turvallisen ja kestävän tuotteen, kun tilaat Taloon.comista!

Antennikaulukset kattoosi sopivissa väreissä Taloon.comista

Kun haluat suojata kattosi läpi viedyt ohuet putket, antennin tai kaapelin vesitiiviiksi, oikeat tuotteet löydät Taloon.comista! Kestävät ja joustavat antennikaulukset toimitetaan sinulle pikaisesti pienin toimituskuluin. Lisäksi kannattaa käydä katsomassa, mitä muuta meillä on tarjolla, ja laittaa ne tulemaan samassa paketissa. Valitsepa vaikka saman tien antennikauluksesi kanssa kauniisti yhteensopivat putken hatut kattosi putkille. Taloon.comista hankit myös muut lisäosat kattorakennelmillesi, joten tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi suoraan kotiovellesi!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero