Arkkupakastimet

Arkkupakastin aukeaa päältä päin ja on oikea valinta, jos metsäreissujesi antimista puhutaan kiloissa, olipa se sitten lihaa, sieniä tai marjoja. Kylmäsäilytystilasta tulee herkästi puute kun suurten määrien säilytyksestä on kyse. Säiliöön mahtuu 30 - 35 kiloa pakasteita 100 käyttötilavuuslitraa kohden. Tehokas arkkupakastin takaa suuren yksittäisen säilytystilan, johon mahtuu lähes saalis kuin saalis, ja jonka voi silti tarvittaessa jakaa osiin. Parhaimmillaan säiliöpakastin on koko perheen aarrearkku, josta löytää herkkuja joka aterialle. Pakkasessa säilyvät marjat, lihat, leivonnaiset, valmiit ateriat ja maitotuotteetkin. Tehokas arkkupakastinhan todella pakastaa useita kiloja vuorokaudessa.

Pieni arkkupakastin sopii kotiin kuin kotiin

Tilaa ei aina ole tuhlattavaksi asti, ja pienen perheen kannattaa usein hankkia kompaktimpi malli. Myös pienikokoisen arkkupakastimen hyötytilavuus on suhteessa suurempi kuin kaappipakastimen. Kompaktin säiliöpakastimen 90-200 litraa säilytystilaa vie vain maltillisen määrän tilaa, eikä aiheuta akuuttia ahtautta kerrostaloasunnossakaan. Ne mahtuvat yleensä keittiöönkin, ja tällöin pakastimen kansi voi toimia myös käytännöllisenä laskutilana. Nykyaikaiset arkkupakastimet ovat lisäksi energiapihejä ja hiljaisia, jolloin niistä ei ole haittaa sen enempää korville, luonnolle kuin kukkarollekaan. Monipuolisen säilöpakastimen saat nopeasti ja edullisesti kotiinkuljetuksella tietenkin meiltä Taloon.comista.

Valitse säiliöpakastin: 100 l, 200 l, 500 l...

Pakastaminen on kaikista säilöntätavoista tehokkain, sillä pakasteet säilyvät pitkään eikä säilöntäaineita tarvita - tämän alan ekspertti on säiliöpakastin. Säiliöpakastin on taloudellinen ja käytännöllinen valinta, sillä se soveltuu erityisen hyvin pitkäaikaiseen säilytykseen. Tuoreen lihan ja marjojen pakastaminen käy käden käänteessä arkkupakastimellasi, ja voit olla varma että niiden laatu säilyy korkealuokkaisena pitkään. Sopivan kokoinen hyvä arkkupakastin on korvaamaton apu, joka säästää sähköä, luontoa ja rahaa. Taloon.comin monipuolisesta pakastinvalikoimasta ja sen huimista tarjouksista löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan säiliöpakastimen.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero