Espressokeittimet

Espressokeitin on nimeään monipuolisempi kahvinkeitin, jonka keitokset vievät kielen mennessään. Nautit sitten eniten vahvasta espressosta, kuohkeasta lattesta tai maukkaasta cappuccinosta, oikealla espressokeittimellä se onnistuu. Taloon.comin monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti keittimen, jonka ominaisuudet täyttävät kaikki tarpeesi. Espressokeittimellä keität herkulliset juomat, vaahdotat maidon ja jopa lämmität kupin valmiiksi, jolloin kylmä kuppi ei jäähdytä juomaasi liian nopeasti. Mikäli tapaat keittää kerralla useamman kupillisen joko itsellesi tai muille kahvinystäville, kannattaa valita keitin, jossa on useamman kupillisen keittotoiminto. Juoman vahvuuden säädin sopii puolestaan todellisille espressoharrastajille, jotka haluavat kupposensa täsmälleen omaan makuun räätälöitynä.

Espressoautomaatti sopii kaikkiin keittiöihin

Espressokeitin voi olla myös sisustuselementti. Mikäli pidät kodinkoneistasi integroituina, löytyy Taloon.comin monipuolisesta valikoimasta kalusteeseen asennettavia keittimiä, jotka sulautuvat saumattomasta osaksi keittiötäsi. Integroitu automaatti on tyylikäs ja nykyaikainen valinta erityisesti moderneihin keittiöihin. Jos taas suosit ennemmin erillisiä keittimiä tai perinteinen tyyli sopii sinulle, saattavat esimerkiksi Smegin retrohenkiset design-keittimet olla makuusi. Värikkäissä keittimissä ei ole tingitty myöskään ominaisuuksista, vaan herkulliset juomat syntyvät erillisellä keittimellä aivan yhtä näppärästi kuin kalusteeseen asennettavalla mallillakin.

Paras espressokeitin riippuu käyttäjästään

Vaikka espressokeittimien lisäominaisuudet vaihtelevatkin, niille kaikille yhteistä on maukas ja aromikas kahvi. Laajasta valikoimasta voit valita keittimen, joka sopii juuri omiin tarpeisiisi. Jos haluat vaikkapa keittää kahvisi espressonapeista, kannattaa hankkia niitä käyttävä keitin. Päädyt sitten mihin tahansa huippulaadukkaista keittimistä, voit olla varma, että saat herkullista kahvia joka päivä.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero