Hiirenloukut

Ilmojen kylmetessä hiiret ja muut jyrsijät löytävät tiensä taas sisätiloihin. Laadukkaalla hiirenloukulla varmistat, etteivät siimahännät pääse tekemään tuhojaan ja aiheuttamaan taloudellista vahinkoa. Taloon.comin valikoimista löydät sekä perinteiset hiirenloukut että elektroniset hiirenloukut, joista voit valita itsellesi ja tilaan sopivan vaihtoehdon.

Hiirenloukulla eroon jyrsijöistä

Hiiret ja muut jyrsijät voivat aiheuttaa merkittäviä taloudellisia vahinkoja, joten niiden tehokas torjuminen on tärkeää. Elektroniset hiirenkarkottimet pitävät jyrsijät loitolla, mutta hiirenloukulla varmistat, etteivät hiiret vain siirry viereiseen taloon. Hiiret aiheuttavat vakavia tuhoja niin mökeillä kuin taloissakin. Vesijohtoa puremalla hiiri voi saada aikaan vesivahingon, sähköjohdon rikkominen voi vakavammillaan johtaa tulipaloon. Eristeisiin kaivautuminen puolestaan vähentää eristeiden lämmöneristyskykyä, jolloin lämpöä huokuu turhaan ulos aiheuttaen lisäkustannuksia lämmityksessä. Mökillä tai muussa harvemmin käytössä olevassa paikassa hiiret voivat myös tuhota esimerkiksi vuodevaatteita, huonekaluja tai kirjoja. Keittiöstä ruokaa etsivät hiiret ovat myös hygieniariski, eikä niiden ulosteisiin tulisi koskea paljain käsin.

Erilaiset hiirenloukut helposti Taloon.comista

Hiirenloukulla varmistat, ettei jyrsijöistä ole haittaa tai häiriötä niin mökillä, asunnossa kuin varastorakennuksissakaan. Tilan ja tarpeen mukaan valittavanasi on joko perinteisiä hiirenloukkuja, jotka murtavat hiiren niskan, tai elektronisia hiirenloukkuja, jotka tappavat sähkövirralla. Sähkövirtaa käyttävät hiirenloukut ovat turvallinen valinta myös lapsiperheisiin ja kotieläintalouksiin, jos loukku on tarkoitus asettaa tilaan, johon pieni lapsi tai eläin pääsee käsiksi. Tutustu Taloon.comin valikoimaan ja tilaa tarpeisiisi sopiva hiirenloukku jo tänään!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero