Höylätty haapa

Taloon.comin höylätty haapa on erinomaisen laadukasta rakentamiseen loistavasti sopivaa puutavaraa. Se käy erikoisen hyvin lauteiden materiaaliksi. Haapaa on saatavana myös lämpökäsiteltynä. Kaikki höylätty puutavara monenlaiseen rakentamiseen löytyy Taloon.comista. Puutavaran tilaamisen jälkeen voitkin alkaa suunnitella remonttia. Taloon.comista saat aivan kaiken, mitä projektiisi tarvitset.

Höylätty haapa tekee saunasta kauniin

Höylättyä haapaa käytetään useimmiten saunan lauteiden rakennusmateriaalina. Sitä saa myös lämpökäsiteltynä. SHP-profiilin haapa on hyvälaatuista, pyöristetyin kulmin höylättyä puuta, joka kestää pitkään käytössä. Lämpökäsitellyn puun kestävyys on vielä normaalia parempi. Se antaa myös tunteen, etteivät kuumatkaan lauteet tunnu polttavalta. Käsittelemättömät laudepuut ovat perinteisen vaalean värisiä, mutta lämpökäsittely tuo puuhun tumman sävyn. Jos puu käsitellään lisäksi hoitoöljyllä, syntyy siihen erityisen syvän tumma värisävy. Höylätystä haavasta valmistetut laudepuut ovat oksattomia ja pihkattomia. Ne ovat myös suoria, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Haluatko sinä itsellesi vaaleat vai tummat lauteet? On sinusta kiinni, valitsetko lämpökäsitellyn vai käsittelemättömän puun.

Höylätty haapa on laadukasta

Höylätty haapa, kuten kaikki muukin Taloon.comin puutavara, on erittäin hyvälaatuista puuta, joka kestää kovaakin käyttöä. Haapa on oksatonta, ja se voidaan asentaa saunaan sellaisenaan. Lämpökäsittely tuo puulle lisää kestävyyttä ja tummentaa lauteiden väriä. Taloon.comista löydät niin käsitellyt kuin käsittelemättömät puut, joilla saat saunasta mieleisesi. Jos haluat tutustua muihin höylätyn puutavaran tuotteisiin, esimerkiksi höylätty tervaleppä sopii hyvin moneen kohteeseen. Selaa valikoimaamme kaikessa rauhassa, valitse mieluisesi muutamalla hiiren klikkauksella ja osta kaikki hyödyllinen remontointiin ja rakentamiseen Taloon.comista!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero