Ikkunanpainikkeet ja -avaimet

Taloon.com on aina rakentajan asialla. Siksi me tarjoamme sinulle runsaan kokoelman erilaisia ikkunoita ja niihin liittyviä tuotteita. Meiltä löydät ikkunat niin omakotitaloon, autotalliin kuin saunaankin. Huomaathan myös, että keräsimme yhteen paikkaan kätevät ikkunanpainikkeet ja avaimet, joilla helpotat arjen sujuvuutta entisestään. Puolisolla saattaa olla hermo kireällä, kun ikkunoita pitäisi päästä pesemään, mutta avainta ei löydy, ei sitten mistään? Tee siis palvelus herttaisemman arjen puolesta ja tilaa nyt ikkuna-avaimet kätevästi verkkokaupastamme.

Erilaiset ikkunanpainikkeet ja avaimet edullisesti haluamaasi osoitteeseen

Ikkunanpainikkeet ja avaimet lisäävät arjen toimivuutta huomattavasti. Ikkunat ovat jo paikoillaan, mutta niiden käyttö helpottuu vasta, kun olet hankkinut tarvittavat varusteet jokapäiväiseen elämään. Ehkäpä haluat vaihtaa standardikahvat näyttävämmän näköiseen vaihtoehtoon? Tai avata ikkunan vain tilapäisesti pesua varten? Sinä määräät, mitä ikkunoiltasi haluat. Esimerkiksi autotallin tai kellarin ikkunan ei välttämättä edes tarvitse olla avattavaa mallia, kun taas saunassa ja kodin tiloissa ikkunat on ehdottomasti saatava avata hyvän tuuletuksen varmistamiseksi. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi, sillä olemme seuranasi niin remontissa, rakennuksilla kuin arjen jokapäiväisessä elämässä. Mitä muuta voisit vaatia rautakaupalta?

Ikkunanpainikkeet ja avaimet jokapäiväiseen käyttöön kätevästi Taloon.comista

Kun ikkunaremonttisi on valmis, on aika suunnitella, miten voisit lisätä ikkunoidesi tyyliä ja käytännöllisyyttä. Ikkunankahvat vaihtamalla voit luoda tiloihin täysin uudenlaisen ilmeen. Myös ikkuna-avaimet ovat välttämätön hyötytarvike. Muistathan, että olemme aina rakentajan apuna! Tarkistapa siksi myös nopean toimituksen ikkunat - ja mittatilausikkunat-osiomme, joista poimit huipputuotteet ikkunaremonttiin tai uuden talon rakentamiseen.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero