Julisteet

No nyt saa kodin sisustukseen tyyliä helposti ja edullisesti! Näyttävät julisteet antavat komean lisän minkä tahansa huoneen sisustukseen, ja monipuolisista valikoimista on helposti valittavissa juuri omaan tyyliin sopivat teemat. Julisteita löytyy niin pysty- kuin vaakamallisiakin, monissa eri tunnelmissa ja väreissä, kaipasit kotiisi sitten rauhallista luontoa, suurkaupungin hohtoa tai aina tyylikästä mustaa ja valkoista.

Tyylikkäät julisteet viimeistelevät yksilöllisen sisustuksen

Laadukkaat julisteet ovat näyttävä yksityiskohta ja tehokas katseenvangitsija! Laitetaanpa nyt taidetta seinälle, sillä kodin sisustus saa helposti väriä ja ilmettä näyttävien julisteiden avulla. Trendikäs juliste on huoneen kohokohta ja katseenvangitsija, ja sen värit ja teemat voidaan yhdistää sointuvasti muuhun sisustukseen tai leikitellä vastakohdilla. Mustavalkovalokuvat, maailmankartta tai luontomaisemat ovat kaikki aiheita, joita voi nyt valita kotiinsa laadukkaiden julisteiden muodossa. Julisteen seinälle laittaminen käy helposti, sillä voit halutessasi kehystää julisteen, asentaa sen lasin alle, levyn päälle tai kiinnittää suoraan seinään – julisteesi tulee joka tapauksessa saamaan ansaitsemansa huomion osakseen.

Tilaa Taloon.comista julisteet, jotka tekevät sisustuksestasi näyttävän

Kodin sisustaminen on hauskaa puuhaa, kun valinnanvaraa riittää ja omia näkemyksiä voi toteuttaa luovasti. Tyylikkäillä julisteilla onnistuu niin rauhallisen kuin vähän räväkämmänkin tunnelman luominen, ja vaihtoehtoja riittää moneen tyyliin. Tilaan kuin tilaan ilmettä tuovilla julisteilla on ilo sisustaa ja tehdä kodista yksilöllinen. Innokkaat sisustajat katsovat myös sisustustarrat- sekä kodintekstiilit -osiot, sillä meiltä löydät design-tuotteita kodin näyttävään ja tunnelmalliseen sisustukseen edullisesti sekä kotiinkuljetuksella. Anna nyt kodillesi juuri haluamaasi ilmettä ja tee ostoksesi helposti Taloon.comissa!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero