Kahvimyllyt

Kahvimylly on helpoin tapa varmistaa, että kahvisi on aina tuoretta. Nautit sitten kahvisi suodatettuna tai pannulla keitettynä, jauhaa kahvimylly valitsemasi kahvipavut juuri oikeaan karkeuteen. Kahvisi on kuin suoraan suosikkikahvilassasi keitettyä, jollei jopa hieman parempaa! Näin herkullisen kahvin salaisuus piileekin tuoreessa kahvijauheessa. Koska kahvipavut ovat parhaimmillaan juuri jauhettuina, on myllyllä helppoa jauhaa vain pariin kupilliseen tarvittava määrä papuja. Sähkökäyttöinen kahvimylly on niin helppo ja nopea käyttää, että pavut ennättää jauhaa ongelmitta myös kiireisempinä aamuina. Näin varmistat, että kahvisi on aina tuoretta ja maistuvaa.

Tuoretta kahvia kahvimyllyllä

Sähkökäyttöinen kahvimylly on nopein ja tehokkain valinta, kun haluat jauhaa kahvisi itse kotona. Useaan eri karkeuteen jauhavilla malleilla voit valita, tuleeko kahvisi olla kahvinkeittimeen vai -pannuun sopivaa. Myös espressopavuille löytyy monesta kahvimyllystä sopiva asetus! Erityistä helppoutta ja näppäryyttä käyttöön tuovatkin kahvimyllymallit, joissa on esiasetetut ohjelmat jauhatuksen karkeudelle ja kupillisten määrälle. Tarpeen vaatiessa voit jauhaa suurempiakin määriä papuja kerralla, joten myös vieraillesi on tarjolla aromikasta, tuoretta kahvia. Mikäli jauhat kahvia varastoon, muista säilyttää jauhe ilmatiiviissä astiassa, sillä kahvin laatu huononee sen joutuessa kosketuksiin ilman kanssa.

Laadukas kahvimylly kotiovellesi

Uusi kahvimylly on helpointa tilata kotiin Taloon.comista. Valikoimissamme on useita edullisia kahvimyllyjä monenlaisiin tarpeisiin. Kekseliäs käyttäjä voi jauhaa kahvimyllyllä myös vaikkapa kuivattuja mausteita ja muuta tarpeeksi pientä keittiön tarpeisiin. Parasta kuitenkin on omalla myllyllä jauhettu, kotoisan rouhea kahvi, jonka lämmin tuoksu piristää jo jauhamisvaiheessa. Kotiinkuljetetun kahvimyllyn saat nopeasti käyttöön, kun tilaat kahvihetkiesi uuden tähden Taloon.comista.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero