Kanaverkot

Kanaverkko on monikäyttöinen materiaali, joka sopii niin eläin- ja lintuaitausten rakentamiseen, puiden suojaamiseen kuin askarteluunkin. Metallilangasta kudottu verkko on kestävää ja taipuisaa, joten sitä voi käyttää monenlaisiin käyttökohteisiin. Tutustu Taloon.comin tarjontaan ja tilaa tarpeellinen määrä kanaverkkoa helposti kotiinkuljetuksella!

Kanaverkko sopii moniin käyttötarkoituksiin

Kanaverkko, eli kuusikulmaverkko, on käytännöllinen materiaali, josta on helppo rakentaa esimerkiksi edullisia aitauksia. Kanaverkkoaitauksissa pienemmät eläimet tai linnut pysyvät niille määrätyllä alueella, tai vaihtoehtoisesti poissa vaikkapa kasvimaalta. Kanaverkosta voi helposti pyörittää suojan myös esimerkiksi jäniksiä houkutteleville hedelmäpuille. Suurempien eläinten pitelyyn kanaverkosta ei kuitenkaan ole, vaan silloin kannattaa tutustua valikoimamme muihin eläinverkkoihin. Kanaverkko toimii myös apumateriaalina rakentamisessa, sillä sitä voidaan käyttää tukemassa eristeitä tai rappaamisessa pitämässä laastia paremmin paikoillaan. Tällainen rakenne on useissa rintamamiestaloissa, joten verkko tulee tutuksi myös vanhaa taloa kunnostaville. Kanaverkko on tuttua myös askartelijoille ja taiteilijoille, sillä se toimii erinomaisesti yhdistettynä esimerkiksi paperimassaan kookkaampia veistoksia tehtäessä tai muita suurempia rakennelmia askarreltaessa. Sinkitystä teräksestä valmistettu kanaverkko kestää hyvin myös vaihtelevia sääolosuhteita ruostumatta, joten se sopii mainiosti niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Taloon.comista tilaat kanaverkkosi vaivatta

Taloon.comista tilaat helposti tarvitsemasi määrän kanaverkkoa, oli tarkoituksenasi sitten vaikkapa aidan tai aitauksen rakentaminen. Verkosta tilaaminen on vaivatonta, ja tuotteet kuljetetaan kätevästi kotiovellesi. Tutustu Taloon.comin valikoimaan ja tee tilauksesi jo tänään!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero