Keittiö

Taloon.comista löydät ruoanlaitossa tarvittavat kodinkoneet sekä keittiön pienkoneet. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kodin puhtaanapidossa auttavat tuotteet ja säilytysjärjestelmät. Tästä tuoteryhmästä löydät ratkaisut keittiön välitilaan, kestävät ja laadukkaat keittiön työtasot sekä minikeittiöt vaikkapa mökkikeittiöksi. Tästä tuoteryhmästä löydät tiskialtaat ja hanat, jotka sopivat keittiön lisäksi kodinhoitohuoneeseen.

Toimiva keittiö helpottaa ruoanlaittoa

Hyvin suunniteltu ja toimiva keittiö tekee ruoanlaitosta helppoa ja mukavaa. Oikein mitoitetut kylmälaitteet auttavat pitämään raaka-aineet tuoreina, ja hyvän lieden avulla ruoanlaitto käy käden käänteessä. Valikoimaamme kuuluvat perinteisillä keittolevyillä varustetut, keraamiset, kaasu- sekä induktioliedet, joiden joukosta voit valita omia tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Jos esimerkiksi pienelle mökille ei ole tilaa rakentaa keittiötä, voi lieden, jääkaapin ja tiskialtaan sisältävä minikeittiö olla sopiva ratkaisu. Valikoimastamme löydät myös keittiön toimintoja täydentävät pienkoneet, kuten kahvin- ja vedenkeittimet sekä monitoimikoneet.

Astianpesukoneen avulla peset nopeasti niin pienen kuin isonkin perheen astiat. Valikoimastamme löytyvät myös astioiden pesua ja ruoanlaittoa helpottavat tiskialtaat sekä niitä täydentävät hanat. Keittiötä suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon myös toimiva jätehuolto. Keittiökaappiin sijoitettavan jätteenlajitteluvaunun avulla kierrätys sujuu kuin itsestään. Valikoimastamme löydät myös laajan kattauksen tyylikkäitä roska-astioita, joilla voit täydentää keittiön ilmeen.

Siisti koti helposti

Keittiön lisäksi myös muu koti pysyy järjestyksessä toimivien säilytysratkaisujen avulla. Taloon.comin valikoimasta löydät Elfa ja Sovella säilytysjärjestelmät, joiden tuotteista voit rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan säilytyskokonaisuuden esimerkiksi vaatehuoneeseen, eteiseen tai varastoon. Säilytysjärjestelmiä on myös helppo laajentaa, joten ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Valikoimiimme kuuluvat lisäksi kodin puhtaanapitoa helpottavat ratkaisut ja laitteet. Kodinhoitohuoneeseen asennettu kura-allas helpottaa esimerkiksi ulkoa kulkeutuvan lian puhdistamisessa vaatteista. Oikean kokoisen pyykinpesukoneen avulla hoidat koko perheen pyykit vaivattomasti. Lattiapintojen puhtaanapidossa auttaa tehokas imuri. Valikoimaamme kuuluu tavallisten imureiden lisäksi myös käteviä keskuspölynimureita, joiden avulla isonkin asunnon siivoaminen on helppoa. Kodinpuhdistuksen pienlaitteiden, kuten höyrypuhdistimien ja ikkunapesureiden, avulla siistit kodin muut pinnat.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero