Kertalämmitteiset kiukaat

Kertalämmitteinen kiuas tarjoaa aidon saunanautinnon. Perinteinen puulämmitteinen kiuas sopii täydellisesti esimerkiksi mökkisaunaan. Se on helppokäyttöinen, sillä yhdellä lämmityksellä saunot vaikka koko yön! Hanki sinäkin tämä klassinen, useiden sukupolvien hyväksi havaitsema kiuasmalli verkkokaupastamme nopealla toimituksella. Kiukaan hinta maksaa itsensä varmasti takaisin nautinnollisten saunaelämysten muodossa.

Kertalämmitteinen kiuas takaa aidon saunaelämyksen

Haaveiletko rentouttavista, pitkistä saunahetkistä, joihin kuuluvat pulahdukset viileään järviveteen? Mitä jos laittaisit saunan jälkeen vielä tarjolle iltapalaa miellyttävän lämpöisessä saunakammarissa? Kertalämmitteinen kiuas on loistava vaihtoehto, kun saunojia on paljon ja haluat nauttia kiukaan miellyttävän lämpöisistä löylyistä pitkään. Valikoimastamme löydät luotettavat, tunnettujen valmistajien jämerät kiuasmallit, kuten Kastor Fero ja Aito-Kiuas AK-47. Suuren eristetyn kivitilan ansiosta nämä kiuasmallit pysyvät kuumina erittäin kauan, jopa illasta seuraavaan aamuun saakka. Tulta ei pidetä pesässä saunomisen aikana, eikä puita siis tarvitse lisätä kiukaaseen saunottaessa.

Lämmitä kiuas turvallisesti ohjeiden mukaan

Kun toiveenasi on kaikkien kiukaiden klassikko, kertalämmitteinen kiuas, sen lämmitys kannattaa opetella huolella. Tutustu huolellisesti kiukaan mukana tuleviin käyttöohjeisiin ja noudata niitä aina saunaa lämmittäessäsi. Perussääntönä on, että kiuas on käyttövalmis, kun kiuaskivet ovat lämmenneet hehkuvan punaisiksi eikä häkää muodostavaa hiillosta ole enää. Myös tuhkat on hyvä poistaa ennen saunomista. Häkälöylyjen heittäminen on tarpeen, jotta kiuaskivet puhdistuvat tuhkasta. Sen jälkeen voidaan sulkea pellit ja tuulettaa sauna mahdollisimman miellyttävän saunaelämyksen takaamiseksi. Kertalämmitteinen kiuas takaa perinteisen ja todella aidon suomalaisen saunakokemuksen. Meiltä löydät laadukkaiden brändien huipputuotteet aina edulliseen hintaan.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero