Kodin lämpöpuhaltimet

Lämpöpuhaltimen avulla saat mukavasti lämmitettyä haluamaasi huonetta. Sinun on mukava ottaa puhallin mukaasi vaikkapa vapaa-ajan asunnollesi, kun haluat jonkin huoneen helposti ja nopeasti lämpimäksi. Tällä voit myös kätevästi lämmittää harrastetilaasi tai vaikkapa makuuhuonettasi. Tyylikkään lämmittimen ei vain tarvitse seisoa yksinään jossakin nurkassa, vaan se voi olla olennaisena osana sisustustasi. Hanki nyt omat tehokkaat ja sisustustasi täydentävät lämmittimesi Taloon.comista.

Kodin lämpöpuhaltimet ovat olennainen osa asumismukavuuttasi

Kodin lämpöpuhaltimet voivat olla osa sisustustasi ja siten sulautua täydellisesti muihin huonekaluihisi. Puhaltimessa on myöskin pölysuodatin, jonka voit ottaa pois ja vaihtaa säännöllisin väliajoin. Tällä tavalla turvaat kotisi paremman sisäilman ja myös estät pölyä leijailemassa huoneissasi. Puhaltimet ovat myös turvallisia, koska niissä on kaksinkertainen ylikuumenemissuoja. Koirasi juostessa puhaltimen kumoon ei siitäkään tarvitse saada paniikkia, koska kaatumissuoja kytkee lämmityspuhaltimestasi kätevästi sähkön pois. Puhaltimen ei tarvitse kallistua kuin 45° sen normaalista pystyasennosta, kun se jo sammuu. Tehokkaat ja turvalliset puhaltimet kotiisi tilaat kätevästi ja nopeasti meiltä!

Tilaa kodin lämpöpuhaltimet näppärästi suoraan kotiovellesi

Kodin lämpöpuhaltimet ovat niin hiljaisia, että et edes huomaa niiden olevan päällä puhaltamassa huonettasi lämpimäksi. Puhaltimen ääni ei missään vaiheessa haittaa keskittymiskykyäsi, joten voit hyvin vaikkapa syventyä kirjaan tai tehdä vaativia ristisanatehtäviä ilman häiritseviä tekijöitä. Lämpö leviää myös tasaisen mukavasti lämmitettävään tilaan. Tehokkaissa ja suosituissa puhaltimissamme on kaksi eri lämmitystehoa. Taloon.comista löydät näiden hyviksi havaittujen ja tehokkaiden puhaltimien lisäksi infrapunalämmittimet, säteilylämmittimet ja muut sellaiset tuotteet, jotka lämmittävät terassisi niin, että voit hyvin istua siellä myös talvella. Lisäksi löydät laadukkaat ja tehokkaat sähköpatterit meiltä nyt edulliseen hintaan.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero