Kymppi-Lattiat-parketin mallipala

Valitse parketti
Hinta: 3.80 /KPL
KPL
  • Toimitusaika:
    n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
  • Toimitustapa: Toimitustapa
    Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
  • Rahti: Ilmainen toimitus!
Voit tilata Kymppi-Lattiat -parketeista mallipaloja, jos haluat tutkia värisävyjä ja kuvioita tarkemmin kotona.

Huomioithan, että parketin mallipala on kooltaan 10x10 cm tai 15x15 cm. Suuremmista lattioista leikataan aina pienempi mallipala.

Voit tilata yhdellä kerralla yhden mallipalan/parketti ja yhteensä enintään 3 mallipalaa eri parketeista.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Kymppi-Lattiat
  • Tuotenumero: KYLA-PMALLI
Huomaathan, että parketin mallipala on vain suuntaa antava ja sen sävy voi poiketa valmistuserästä riippuen.Puu on luonnonmateriaali, josta johtuen lautojen värissä, pintaharjauksessa, oksaisuudessa ja syykuvioissa on vaihtelevuutta. Lautojen väri- tai sävyerot eivät tee laudasta virheellistä. Sävymuutoksia syntyy myös ajan mittaan. Huomioithan, että tälle tuotteelle toimituskustannukset ovat voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys myyntipalveluumme.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero