Laastipaljut

Sekoitin laastia laastipaljussa uudella jykevällä sekoituskoneellani, kun naapurin emäntä huikkasi aidan yli: "Nuo ovat tosi käteviä!" Ei naapurin emäntä minusta mikään remontti-ihminen ole, pikemminkin puutarhaihminen. Katsoin laastia pyörittävää konettani ylpeänä ja totesin, kylläkin hieman hämilläni: "Joo, niin on." Naapurin emäntä jatkoi: "Meillä on noita monta, kaikki erilaisessa käytössä." Minä olin entistä enemmän hämilläni. Sekoituskoneitako monta ja erilaisessa käytössä... Naapurin emäntä vinkkasi mukaansa: "Tulepa katsomaan, niin näytän!" Naapurin emäntä vei minut takapihalleen. Siellä sainkin hämmästyksekseni huomata, että hän oli puhunut koko ajan laastipaljuista eikä sekoituskoneista! Hän näytti kuinka oli rakentanut laastipaljuun hienon suihkulähteen, ja muutamaa muuta oli käyttänyt näppärästi ruukkujen tapaan yrttien ja muiden kasvien kasvattamiseen. Täytyi todeta, että aika näppärää!

Laastipaljut kestävät kovaakin menoa

Laastipaljut on valmistettu tukevasta muovista, ja ne kestävätkin huomattavasti rajumpaa kohtelua kuin tavalliset muoviämpärit. Ne ovat oivallinen apu monenlaisissa rakentamisen ja remontoimisen tehtävissä. Niissä voi sekoittaa laastia, mutta myös kantaa kaikenlaisia painavia remontti- ja rakennustarpeita. Jos tarvitset laastipaljua nimenomaan laastin sekoitukseen, tutustu myös laastit ja sementit -osioomme sekä muut sähkötyökalut -osioomme, josta löydät sekoituskoneet laastin sekoittamista varten.

Laastipaljut monenlaiseen käyttöön

Laastipaljut soveltuvat myös moneen muunlaiseen hommaan. Laastipaljuun voi rakentaa suihkulähteen laittamalla siihen pumpun ja koristelemalla paljun ympäristön kasveilla ja kivillä. Vaihtoehtoisesti paljun voi myös upottaa maahan. Paljuja voi hyvin käyttää myös kasvatusastioina. Tarvittaessa niihin voi porata pohjaan reiät, jotta ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois. Nämä monikäyttöiset astiat saat Taloon.comista. Löydät niitä erikokoisina ja -muotoisina.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero