Lakaisukoneet

Lakaisukone kerää siististi sisuksiinsa ajoteiltä, poluilta, kiveyksiltä ja terassilta pölyt, roskat, hiekoitusmurskeet ja lehdet. Jos katuharja ja rikkalapio saavat aikaan lähinnä pölypilven, yskänpuuskia ja särkevän selän, löydät ongelmaan helpotuksen tutustumalla Taloon.comin lakaisukoneisiin ja tilaamalla itsellesi näppärän avun pihan kunnossapitoon. Valikoimassa on sekä tehokasta ja polttoaineella toimivaa lakaisukonetta, että kevyempää ja ympäristöystävällisempää konetta mekaanisella toiminnalla.

Perässä käveltävä harjakone tai mekaaninen työnnettävä lakaisukone

Erilaiset työleveydet sopivat eri kohteisiin ja harjojen sijainti taas vaikuttaa siihen, miten hyvin lakaisukone imaisee roskat esimerkiksi nurkista. Säiliöiden koko vaihtelee noin 15 litrasta jopa 50 litraan, joten valinnassa kannattaa myös miettiä mahdollista roskan määrää ja säiliön tyhjennysväliä. Säiliöt ovat kestäviä ja helposti irrotettavia, joten keruujätteen käsittely on vaivatonta. Polttoaineella toimivista ja perässä käveltävistä harjakoneista voi löytyä useita vaihteita sekä eteen että taakse, jotka helpottavat koneen käyttöä monilla erikokoisilla alueilla. Vaihteet tekevät myös tällaisten raskaampien koneiden käyttämisestä helppoa, ja tehokkaassa moottorissa polttoaine palaa huolella vähentäen haitallisia pakokaasupäästöjä. Mekaaniset työnnettävät lakaisukoneet taas eivät saastuta lainkaan, ovat kevyempiä ja mahdollisimman hiljaisia. Useissa laitteissa harjan korkeus on säädettävissä ja myös aisa on joko säädettävissä tai käännettävissä, jolloin laitteen varastointi ja säilyttäminen on helpompaa. Mahdollinen ilmansuodatin keruusäiliön ohessa pitää hienoimman pölyn tiukasti tallessa pitäen huolta myös lakaisukoneen kunnosta.

Vaihda katuharja ja rikkalapio lakaisukoneeseen

Harjalla ei aina saa irrotettua kaikkia roskia, ja harjaaminen saa hienon pölyn monesti vain leijailemaan ympäriinsä. Lakaisukoneen kanssa ei tarvitse miettiä, miten kasaan harjatun roskan saisi vielä kerättyä ämpäriin ilman, että se leijailee takaisin pihaa sotkemaan. Erityisesti keväällä lumien sulettua pihalta paljastuu monenlaista roskaa ja pölyinen piha saa silmät vetistämään ja nenän vuotamaan. Lika ja pöly kulkeutuvat myös helposti kenkien mukana sisälle taloon, joten lakaisukoneen hankkiminen kannattaa myös sisätilojen siisteyden kannalta. Tilaa nyt lakaisukone edullisesti Taloon.comista ja pihasi pysyy helpommin siistinä!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero