Myymme varaston tyhjäksi suurenmoiseen poistohintaan! Aikaa jäljellä:

Lämminvesivaraajan asennus

Asennuspaikka
Helsingin seutu (päärautatieasema +80km)
Helsingin seutu (päärautatieasema +80km)
Lahden seutu (kauppatori +30km)
Turun seutu (kauppatori +30km)
Hämeenlinnan seutu (Raatihuone +30km)
Kotkan seutu (kauppatori +60km)
Tampereen seutu (keskustori +30km)
Jyväskylän seutu (kirkkopuisto +30km)
Oulun seutu (keskustan suuralue +20km)
Muhoksen seutu (kaupungintalo +20km)
Vaalan seutu (kaupungintalo +20km)
Hinta: 497 /kpl
Osta nyt, maksa 3 kk kuluttua!
(14.11.-31.12.)
kpl
Tarvitsetko apua tilaamiseen? Soita 010 440 9200
Tilaa lämminvesivaraajan asennus ammattilaisen tekemänä, asentaja ottaa yhteyttä 1-2 arkipäivän sisällä. Asennuspalvelumme kattaa kaikki varaajamallit, jotka painavat max 100 kg. Voit tilata uuden lämminvesivaraajan laajasta valikoimastamme tai muusta valitsemastasi ostopaikasta. Lämminvesivaraajan asennus vaatii aina ammattilaisen. Palvelu soveltuu niin vanhan lämminvesivaraajan vaihtoon, kuin uuden varaajan asennukseen. Taloon.comin asennuspalvelun kokeneet LVIS-asentajat tuntevat tuotteet hyvin ja hoitaa asennukset varmalla kokemuksella. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Samalla varmistat tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Lämminvesivaraajan perusasennuksen toimitussisältö on esitelty alla tarkemmin.

Tässä esitelty asennuspalvelu koskee lämminvesivaraajan asennusta. Energiavaraajan (esim. maalämpö-, aurinkolämpö- tai ilmavesilämpöpumpun) asennuksen hintaa voit tiedustella myyntipalvelusta.

Asennuksen ajankohta

Asentajamme ovat yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä asennuksen tilaamisesta. Lopullinen asennusaika sovitaan asentajan kanssa tuotteen toimitusaika ja kohteen vaatimukset huomioiden.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Helsingin seudun, Lahden seudun, Turun seudun, Hämeenlinnan seudun, Kotkan seudun, Tampereen seudun, Jyväskylän seudun, Oulun seudun, Muhoksen seudun ja Vaalan seudun alueille, pois lukien saaristo ja saaret. Näet tarkemmat etäisyysrajoitukset alasvetovalikosta. Muualle Suomeen asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Taloon.comista

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan.

Lämminvesivaraajan perusasennuksen sisältö

 • Vanhan varaajan irrotus, purkaminen, tyhjennys (lattiakaivollisessa tilassa) ja siirto varaajan asennuspaikan välittömään läheisyyteen (max 2 m)
 • Uuden lämminvesivaraajan kytkentä valmistajan ohjeiden mukaisesti rakennuksen olemassa olevaan vesijärjestelmään ja toiminnan testaus
 • Uuden lämminvesivaraajan sähköjen kytkentä olemassa olevaan liitosjohtoon
 • Tarvittavat sähköturvallisuusmittaukset ja asennuspöytäkirjan täyttö
 • Varoventtiilin kytkentä olemassa olevaan poistoputkeen

Lämminvesivaraajan perusasennukseen ei sisälly

 • Muut putki- ja sähkötyöt kuin lämminvesivaraajan kytkentä olemassa olevaan, ajanmukaiseen sähkö- ja vesijärjestelmään
 • Asennukseen tarvittavat pienosat. Asennusliike veloittaa tarvittavat osat suoraan asiakkaalta menekin mukaan.
 • Lattioiden ja ympäristön asennustyön aikainen suojaaminen
 • Varaajan tyhjentäminen lattiakaivottomassa asennuksessa
 • Lattiakaivottomaan tilaan tarvittavan valumakaukalon tai vuotohälyttimen asentaminen
 • Poisvienti, alle 100 kg varaajiin saatavilla vetovalikosta lisätyönä
 • Rakennus ja paikkaustyöt, joiden tarve saattaa syntyä vanhaa tuotetta irrottaessa


Perusasennukseen kuulumattomat työt voidaan tilata lisätöinä. Pyydä tarjous lisätöistä tai yli 100 kg painavan varaajan asennuksesta asennuspalvelun lomakkeella.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Asiakkaan vastuulla on myös varmistaa, tarvitseeko varaajan alle asentaa valumakaukaloa ja sille mahdollisesti vuotohälytintä. Kaikki perusasennukseen kuulumattomat lisätyöt voit tilata asentajaltasi suoraan, kun asennusajankohdasta sovitaan ja kohteen lisätyötarpeet kartoitetaan. Jälleenmyyjä tai asennuspalvelu ei vastaa vuodoista tai kosteusvaurioista, jotka aiheutuvat puutteellisista vesieristeistä, lattiamateriaalista, kaadoista, lattiakaivottomuudesta, vanhoista asennuksista ja putkimateriaaleista. Mikäli asennuspalvelun asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi, tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä asentajan menetetty työaika kokonaisuudessaan sekä kilometrikorvaus (kts. hinnat liitteestä "Asennuksen lisätyöt"). Asennettavan tuotteen tulee olla asennuspaikan välittömässä läheisyydessä, kulku asennuspaikalle tulee olla esteetön ja asennustyö, sekä mahdollinen purkutyö tulee pystyä suorittamaan ilman ympäröivien rakenteiden purku- ja rakennustöitä. Varaajasta tulee kytkeä sähköt pois päältä 24 h ennen asennuksen aloittamista.

Useamman asennuksen tilaaminen

Oletko tilaamassa meiltä useampaa asennusta esimerkiksi asunto-osakeyhtiölle tai yritykselle? Kysy tarjous asennuspalvelun lomakkeella!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut
 • Tuotesarja: Asennukset
 • Tuotenumero: asennus-lamminvesivaraaja
 • Kotitalousvähennyskelpoinen: Kyllä
 • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Lämminvesivaraajan asennuksen kotitalousvähennys

Lämmivesivaraajan asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin kohteissa, joissa vanha tuote vaihdetaan uuteen.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Taloon.comiin.
 

Jäikö vielä kysyttävää?

Estradi on sinun, voit kysyä tuotteesta mitä vain! Kysymyksiin vastaavat tuotteiden parhaat asiantuntijat - valmistajat sekä tuotetta ostaneet asiakkaat.

Arvostelut

Anna äänesi kuulua! Kirjoittamalla rehellisen tuotearvostelun, autat muita asiakkaita tuotteen valinnassa ja ostopäätöksessä. Tuotearvostelun antaneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto. Lue lisää tuotearvostelujen antamisesta.

Arvostele tuote
Keskiarvo 4
(10 arvostelua)
Arvostelujen jakauma
 • 5
  (5)
 • 4
  (2)
 • 3
  (2)
 • 2
  (0)
 • 1
  (1)

Suodata arvosteluja:

 • 5
 • 4
 • 3
 • 1

(10 arvostelua)

Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. Asennus varaajalle
  Erittäin asiallinen asennus ja lisätyöt onnistuvat laadukkaasti
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. RR
  hyvin asennettu. HOMMA HOITUI NOPEASATI JA VAIVATTOMASTI
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. lämminvesivaraaja
  Jos täytyy saada nopeasti (rikkoontuneen laitteen tilalle) uusi laite kannattaa hankkia se muualta. Tilasin laitteen perjantaina ja seuraavana keskiviikkona tuli tieto että tilaus on tullut perille, laitteen asennukseen muutama päivä lisää. Ostin laitteen asennettuna mutta jouduin maksamaan asennuksesta toista sataa lisähintaa koska muutama putkenpätkä jouduttiin muuttamaan eli ei suoraan käynyt vanhan tilalle, uskoakseni suoraan se ei milloinkaan käy koska jo säätöventtiilin malli takuuvarmasti on muuttunut alkuperäisestä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. Suosittelen kaikille
  Tuotteet tuli sovitusti ja asennus just silloin kuin pitikin .
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. Suosittelen kaikille
  Kaikki meni nappiin ystävälliset ja asialliset asentajat
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. Perus asennus
  Asennus sujui ongelmitta. Asentaja veloitti lisää muutamasta putkiliitoksesta jotka olivat hapertuneet eivätkä kuuluneet asennuspaketin hintaan. Taloon.comilta olisin odottanut hieman koordinoimista tuotteen lähettämisen ja asennusfirman aikatauluttamiseen. Tuote saapui nopeasti kyllä, mutta putkiliike pääsi paikan päälle vasta viikon kuluttua tuotteen saavuttua. Meillä ei ole tilaa säilyttää tuotetta muualla kuin mihin se on tarkoitettu tai työvoimaa edes kantaa varaajaa. Kenen vastuulle tuote jää seisomaan ulos parkkipaikalle viikoksi? Asiakkaan? Mitä jos ulkona sataa vettä/lunta/räntää yms.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. Palvelun toimitus ontui
  Palvelun toimitus ei onnistunut aikataulussa, jouduin vaihtamaan ja järjestämään itse asennuksen.
  Vastaus - Taloon Asennuspalvelut · 21.4.2021 :
  Tällä hetkellä asentajamme ovat yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja teemme parhaamme, että myös pikaiset asennuspyynnöt saadaan hoidettua.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. Suosittelen!
  Erittäin hyvää palvelua. En ollut ottanut huomioon tarvittavaa tilaa varaajan alla. Asentajat kävivät tekemässä asiallisen (ja edullisen) kehikon uuden varaajan alle ja kaikki sujui ongelmitta.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Tuotekysymykset

1 kysymys
1 vastaus
Kysy tuotteesta
 1. Mistä tiedän että varaaja sopii vanhan tilalle? Auttaako jos ottaa tyyppimerkit vanhasta, ettei käy niin että uusi laite ei käykkään vanhan tilalle?
  Seppo 74 | 12.10.2019
  1vastaus
  1vastaus
  1. Taloon.com asiakaspalvelu | 15.10.2019
   Pitää katsoa vain, että putkiyhteet ovat samalla sivulla, suht samassa kohdassa kuin vanhassakin, ja että uusi varaaja on saman kokoinen, että mahtuu varmasti samalle paikalle. Ja samalla kannattaa vaihtaa varolaiteryhmä (syöttösekoitusventtiili), joka sekoittaa halutunlämpöisen veden, joka varaajasta lähtee eteenpäin. (Vanha on yleensä sen verran hapettunut.)
   Oliko vastaus hyödyllinen?
TILAA UUTISKIRJE JA SAAT 10 € ALENNUSKOODIN

Alennuskoodi on voimassa yli 100 € tilauksille. Jatkossa saat ajankohtaiset kampanjat ja erikoistarjoukset suoraan sähköpostiisi.
Saman saat kalliimmalla muualta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero