Lämpöliivit

Akulla toimivat lämpöliivit ovat talven pelastus! Milwaukeen valmistamat monikäyttöiset ja kestävät työliivit ovat käytännöllinen valinta työntekoon, kun vilu uhkaa. Liivi ladataan laturilla, ja täyteen ladattuna se lämmittää tehokkaasti kahdeksan tunnin ajan. Liivissä on akulle sopiva oma suojataskunsa, jossa akku pysyy mukana vaivattomasti ja suojassa tuulelta ja sateelta.

Akkukäyttöiset lämpöliivit ovat ulkona työskenteleville talven paras keksintö

Älä anna pakkasukon haitata työntekoasi, vaan käy urheasti hommiin säässä kuin säässä, oikein varustautuneena! Tehokkaalla ja käytännöllisellä lämpöliivillä pysyt lämpimänä vaikka pakkanen paukkuisikin, ja tuulen- sekä sateenkestävyytensä ansiosta se sopii moneen säähän. Lämpöliivi mahdollistaa kerrospukeutumisen niin sen alla kuin päälläkin, joten liivi soveltuu hyvin eri vuodenaikoihin, olit sitten ulkona työsi puolesta tai muissa hommissa. Liivin sisälle on ommeltu hiilikuituisia lämmitysalueita, jotka lämmittävät kehon ydinalueita tehokkaasti. Lämpöasetuksia voi säädellä kosketussäätimellä helposti kolmen eri asetuksen mukaan.

Tilaa Taloon.comista lämpöliivit ja muut työvaatteet edullisesti ja helposti

Jos kylmä ei ole mieleesi, on Milwaukeen lämpöliivi juuri oikea valinta työntekoon ja muuhun ulkona puuhasteluun kylmällä säällä. Laadukas liivi on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja se on mukava päällä. Kestävä lämpöliivi pitää kylmän aina loitolla tehokkaasti. Konepestävä ja -kuivattava liivi on mitä käytännöllisin ja miellyttävin ratkaisu moneen puuhaan, ja se kestääkin kulutusta ja käyttöä erinomaisesti. Rekisteröimällä liivin Milwaukeen nettisivuilla saat sille myös kolmen vuoden takuun. Ja jos on tarvetta muille työvaatehankinnoille, suosittelemme katsastamaan esimerkiksi työpäähineet- sekä työkäsineet-osiomme, joista voit tehdä laadukkaita hankintoja työntekoasi helpottamaan varsin edullisesti. Tervetuloa ostoksille!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero