Lattiapesurit

Etsitkö näppärää ja tehokasta keinoa kodin lattiapintojen pesuun? Oletko kyllästynyt vesiämpäreiden raahaamiseen ja perinteiseen moppiin? Nykyaikainen lattiapesuri tekee siivouksesta helppoa! Taloon.comin laajasta valikoimasta löydät johtavien valmistajien pesurit ja siivousvälineet huippuhintaan. Tutustu nyt ja tilaa omasi!

Lattiapesuri tekee siivouksesta helppoa

Lattian siivous voi olla aikaa vievää ja raskasta puuhaa - etenkin silloin, kun käytössä ei ole hyviä siivousvälineitä. Toki puhdasta jälkeä syntyy myös ämpärillä ja rievulla tai perinteisellä mopilla, mutta suurempia pintoja pestessä selkä saattaa joutua koville pesuvettä kantaessa tai moppia huuhdellessa. Varsinkin kun kyseessä on rappujen pesu tai erityisen likaisen lattian siivous, hiki nousee nopeasti pintaan. Lattiapesurin avulla siivous helpottuu huomattavasti. Esimerkiksi Kärcher-lattiapesuri pesee ja kuivaa samalla vedolla, jolloin useammat työvaiheet jäävät historiaan. Pesurin avulla voit myös helposti siivota huonekalujen ympäriltä ja niiden alta. Sen lisäksi lattiapesuri on erityisen ekologinen käytössä: se kuluttaa jopa 85 % vähemmän vettä kuin perinteinen moppi ja sanko -yhdistelmä. Lopputuloksena saat kuivan ja varmasti puhtaan lattian. Vertaile nyt tuotteita ja nauti puhtaasta kodista jo tänään!

Tilaa höyrymoppi ja muut siivousvälineet säästöhintaan netistä

Lattiapesureita löytyy moneen eri tarpeeseen ja kohteeseen. Voit valita kevyen, kotikäyttöön tarkoitetun mallin tai todella tehokkaan lattiapesukoneen, jota voidaan käyttää myös suurempien liiketilojen siivoukseen. Valikoimaamme täydentää uudenaikainen höyrymoppi. Se on täydellinen ratkaisu hankalien paikkojen puhdistukseen - ilman veden vaihtoa ja raskaan sangon raahaamista. Ultramoderni ja nerokas moppi tuhoaa jopa 99,9% bakteereista tehden siitä optimaalisen ratkaisun myös lapsiperheille, allergikoille tai lemmikin omistajille. Laitteen kompakti koko ja keveys tekevät siivouksesta helppoa ja mukavaa hommaa. Kun tilaat tuotteet meiltä, saat laajan valikoiman lisäksi myös taatusti houkuttelevan hinnan. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero