Lattiatuulettimet

Tehokas lattiatuuletin viilentää sekä ihoasi että huoneilmaa tuoden helpotusta kesän kuumuuteen. Lattiatuuletin puhaltaa miellyttävän tuntuista ilmavirtaa, joka jäähdyttää kehosi lämpötilaa tehokkaasti. Ulkoilman ollessa viileämpää kuin asunnon sisäilma, saat tehostettua tilan jäähdyttämistä asentamalla lattiatuulettimen puhaltamaan ilmaa asunnon ikkunasta ulos. Tilalle virtaa ihanan raikasta ja viileää ulkoilmaa. Pian huomaat kuumuuden aiheuttaman lievän ahdistuksen kaikkoavan ja hengityksen kulkevan levollisemmin. Mikäli kaipaat lisää käyttömukavuutta, kannattaa valita lattiatuuletin kaukosäätimellä, jolloin saat säädettyä laitteen asetuksia kauempaakin. Taloon.comin valikoimasta löydät lattiatuulettimen juuri omia tarpeitasi varten!

Hiljainen lattiatuuletin huolehtii yöuniesi laadusta

Erityisesti kuumina kesäöinä saattaa nukkuminen olla haastavaa. Huoneilman kuumuus tekee olon tukalaksi ja nukahtaminen saattaa käydä pian mahdottomaksi. Tuskaisena vilkuilet kelloa ja mietit, saatko nukuttua ollenkaan ennen aamua… Hiljainen lattiatuuletin ratkaisee kuumuuden aiheuttamat uniongelmat. Laitteen hiljainen käyttöääni antaa sinun nukkua rauhassa ja viilentää huoneilmaa, jolloin voit rauhallisena nukahtaa. Aamulla heräät virkeänä ja hyvällä tuulella hyvin nukutun yön jälkeen.

Lattiatuulettimet viilentävät kodin kaikki tilat edullisesti

Lattiatuuletin sopii kodin kaikkiin tiloihin ja on erinomainen valinta silloin kun et halua käyttää suuria rahasummia kalliimman hintaluokan ilmastointilaitteeseen. Tuuletinta voit myös aina tarpeen mukaan siirtää tilasta toiseen - toisin kuin kiinteätä ilmastointilaitetta. Lattiatuuletin on edullinen ja energiatehokas ratkaisu kuumuuteen. Hankkimalla lattiatuulettimen säästät helteen rassaamien hermojen lisäksi myös rahaa. Tilaa oma lattiatuuletin Taloon.comista jo tänään!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero