Lihamyllyt

Lihamylly on nimeään monipuolisempi keittiön työväline, joka hienontaa niin lihat, kalat, vihannekset kuin pähkinätkin. Käytännöllinen lihamylly on suurenmoinen ratkaisu, kun haluat valmistaa korkealaatuisia hampurilaispihvejä itse jauhetusta jauhelihasta tai tehdä vaikkapa herkullisia kasvispihvejä, mutta kasvisten silppuaminen käsin ei houkuta. Tehokkaat lihamyllyt selviävät suuremmastakin määrästä massaa, joten voit valmistaa kerralla tarpeeksi jauhelihaa useampaankin pihviin tai murekkeeseen.

Alusta asti valmistettua ruokaa

Kun jauhat jauhelihasi itse, tiedät varmasti, mitä lihasi pitää sisällään. Voit maustaa jauhelihan juuri haluamassasi tavalla ja varmistaa lihamyllyn eri asetuksilla, että lihan koostumus on käyttötarpeisiisi sopiva. Lihamyllyjen sisältämien tarvikkeiden avulla valmistat helposti myös niin perinteistä makkaraa kuin maistuvaa kebbeäkin, eikä sovi unohtaa pikkuleipäpuristinta, jolla valmistat pihvien seuraksi naapuruston komeimmat pikkuleivät. Myllyissä on lisäksi eri kokoisia reikälevyjä, joten lopputulos voi olla valintasi mukaan hieno, puolikarkea tai karkea. Eri tavoin jauhetut jauhelihat, kalat ja kasvikset tuovat mukavaa vaihtelua verrattuna tehtaissa jauhettuihin raaka-aineisiin.

Laadukkaat lihamyllyt Taloon.comista

Tehokkaat lihamyllyt valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja muovista, joten ne on suunniteltu kestämään käytössä pitkään. Suunnanvaihtokytkin on yksi myllyjen tärkeimmistä lisätoiminnoista, sillä se työntää mahdollisen tukokset liikkeelle kesken jauhamisen, eikä tukoksia tarvitse puhdistaa käsin. Taloon.comista saat laatuvalmistajien monipuoliset lihamyllyt, jotka täyttävät varmasti kokeneemmankin kotikokin vaatimukset, ja vieläpä kotiin kuljetettuna.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero