Ovensulkimet ja -pysäyttimet

Taloon.comista löydät toimivat ovet joko remontoitaviin tai uusiin tiloihin. Kun olet valinnut meiltä sopivat ovet, poimit valikoimastamme kätevästi samaan tilaukseen myös tarvittavat ovensulkimet ja -pysäyttimet, joilla saat viimeisteltyä valitsemiesi ovien toimivuuden. Meiltä löydät ovensulkimien lisäksi ovien aukipitolaitteet sekä erilaiset ovenpysäyttimet. Tule tutustumaan ja hankkimaan ovensulkimet ja -pysäyttimet sekä kaikki muut remontissa tarvittavat tuotteet Taloon.comista – edullisesti ja kotiinkuljetuksella.

Taloon.comista löydät erilaisiin tiloihin ja oviin sopivat ovensulkimet ja -pysäyttimet

Ovensulkimilla ja -pysäyttimillä parannat ovien toiminnallisuutta. Ovet eivät myöskään enää pauku emännän tai isännän kiivastuessa, vaan pysähtyvät juuri oikealla hetkellä. Valikoimastamme löytyy erilaisia ovenpysäyttimiä, joilla ehkäiset tehokkaasti lommot seinissä. Meiltä hankit myös ovensulkimien aukipitolaitteet ja muut aukipitolaitteet sekä laajan valikoiman erilaisia ovenpysäyttimiä. Verkkokaupastamme tilaat myös tarkemmat tuote-esitteet sekä asennusohjeet, joiden avulla asennat vaivattomasti tuotteet. Taloon.comista poimit remonttiin tarvittavat tuotteet vaivattomasti. Kun tilaat kerralla isomman erän, voit myös saada ilmaisen toimituksen kotiovelle saakka. Tutustu lisäksi tarjouksiin ja kampanjoihin, jotta voisit tehdä tuntuvia lisäsäästöjä remontin ja sisustusprojektin kustannuksista. Tule nyt kannattaville ostoksille Taloon.comiin!

Hanki Taloon.comista ovensulkimet ja -pysäyttimet sekä muut tuotteet remonttiin

Taloon.comista löydät ovensulkimien ja pysäyttimien lisäksi kaikki muut remontissa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Meiltä hankit lukot niin ulko-oviin kuin välioviin. Myös irtaimiston suojaamisessa hyödylliset riippulukot löydät Taloon.comista. Hankit meiltä samalla myös vaivattomasti ovenpainikkeet. Ovenpainiketarjontamme sisältää niin koristeelliset ovenpainikkeet kuin ergonomisesti muotoillut ovenpainikkeet. Tule tutustumaan tuotteisiimme ja löydä remonttiin sopivimmat tuotteet suoraan netistä. Tervetuloa Taloon.comiin kannattaville ostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 24.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero