Banneri
AVOINNA tänään kello 20.00 asti

Taloon.com Palvelumyymälä Vantaan Tammistossa

Yhteystiedot
Tammiston kauppatie 18
(ent. Valimotie 18)
01510 Vantaa
tammisto@taloon.com
Avoinna
Arkisin10:00-20:00
Lauantai10:00-18:00
SunnuntaiSULJETTU
19.6. - 21.6.SULJETTU

Katso sijainti kartalta >>

Weber-grillit

Vielä on kesää jäljellä!

Vielä ehdit kunnostaa pihaa ja kohentaa terassia. Syksyä varten kannattaa varautua ja hankkia jo nyt terassilämmitin viileämpien iltojen varalle. Terassilämmittimetkin saat tietenkin helposti palvelumyymälästämme!

Tee myös edullisia löytöjä esim. pihakoneiden ja ruohonleikkureiden tuoteryhmistä. Myymälässä esillä myös kestosuosikit Kirami-kylpytynnyrit.

Akkukoneet ja robottileikkurit!

Kannatamme ympäristöystävällistä ruohonleikkuuta ja siksi voit tutustua meillä hiljaisiin ja päästöttömiin akkuruohonleikkureihin ja muihin akkukoneisiin laajassa näyttelyssämme. Myös robottileikkureita on runsaasti esillä ja meiltä saat niihin myös asennuksen.

Nämä ja paljon muuta pihaan, kodinrakentamiseen ja remontointiin löydät Tammiston palvelumyymälästä - lämpimästi tervetuloa!

Info Janne

Taloon.com Palvelumyymälä on verkkokaupan luonteva osa, jossa painopiste on ammattitaitoisen myyjän asiantuntemusta vaativissa tuotteissa kuten ovissa ja ikkunoissa, joissa pääyhteistyökumppanina toimii Kaskipuu.

Palvelumyymälästä löydät kattavan valikoiman ekologisia, akkukäyttöisiä puutarhakoneita kuten ruohonleikkureita, trimmereitä ja pensasleikkureita. Myös robottileikkureihin voit tutustua paikan päällä. Samalla saat käyttöopastuksen sekä voit tilata robottileikkurin asennettuna kotiisi.

Asennuspalvelu on tarjolla myös ilmalämpöpumppuihin, joihin voit käydä tutustua omalla osastollaan. Asiantuntijamyyjämme neuvovat sinua ilmalämpöpumpun valinnassa. Valikoimassamme ovat mm. Mitsubishin ja Panasonicin ilmalämpöpumput.

Meillä on myös Suomen suurin grillinäyttely! Esillä ovat esimerkiksi alansa kärkibrändit: Weber, Landmann, Lucifer, Mustang, Napoleon, Traeger ja Muurikka. Keraamisista eli kamadogrilleistä esillä ovat mm. Big Green Egg sekä Kobe. Grillaatpa sitten kaasulla, hiilillä tai briketeillä, meiltä löydät toivegrillisi.

Allasosastolla pääset tutustumaan Suomen suosituimman kylpytynnyrivalmistajan Kiramin malleihin ja ulkoallaspuolella pääset tutustumaan Novitekin ja Villeroy&Bochin altaisiin.

Portaissa edustettuina ovat Suomen suosituin puuporrasvalmistaja Lappiporras.

Piharakennuksissa Luoman Lillevillan mallistojen osalta sinua palvelevat asiantuntijamyyjämme. Lisäksi myymälässä on parhaat työkalut johtavilta työkaluvalmistajilta, kuten Bosch, Ryobi ja AEG. Myös painepesureista löytyy parhaiden merkkien suosituimmat mallit Kärcheriltä ja Nilsfiskiltä.

Myyjämme ovat rakentamisen, sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisia ja heidän avullaan asiakas voi valita juuri parhaiten hänelle sopivat tuotteet joko suoraan varastosta tai toimitusmyyntinä kohteeseen.

Taloon.com palvelumyymälä toteuttaa yhtiön verkkokaupan periaatetta:
Saman saat kalliimmalla muualta.


Adax ARCTIC FINLAND HOUSE Big Green Egg Bosch DEVI EGO Power+ Gardena Jeld-Wen Kärcher Kaskipuu Kirami Kobe Landmann Lappiporras McCulloch Mitsubishi Electric Mustang Muurikka Napoleon Nilfisk Panasonic Pit Boss Purmo Robomow Ryobi Stiga Timburg Traeger Vallox Weber Grill
Myym Kartta Myymsivu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero