Banneri
AVOINNA tänään kello 20.00 asti
Ilmalämpöpumput

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Meillä voit tutustua ilmalämpöpumppujen sisäyksiköihin ja saat asiantuntevia neuvoja ilmalämpöpumpun valintaan. Esillä suosittuja Mitsubishin ja Panasonicin ilmalämpöpumppuja. Mitsubishin Hero-malliston herkulliset värit tarjoavat vaihtoehdon valkoiselle!

Tee edullisia löytöjä esim. pihakoneiden, ruohonleikkureiden ja grillien tuoteryhmistä. Myymälässä esillä myös kestosuosikit Kirami-kylpytynnyrit. Tämä palju heti mukaan Tammiston myymälästä!

Suomen suurin terassilämmitinten valikoima!

Tammiston myymälästä löydät nyt Suomen suurimman terassilämmitinten valikoiman! Kattava määrä tuotteita esillä ja useimmat mallit saat varastosta heti mukaasi. Tule hankkimaan edullinen terassilämmitin ja jatka terassikautta vaikka läpi vuoden.

Akkukoneet ja robottileikkurit!

Pihanhoidossa akkutoimiset pihakoneet ja robottileikkurit ovat ehdottomasti nykyaikaa. Tutustu ympäristöystävällisiin akkuruohonleikkureihin ja muihin akkukoneisiin laajassa näyttelyssämme. Myös robottileikkureita on esillä ja esim. tämän Gardenan robottileikkurin saat heti mukaasi myymälästä ja samalla voit tilata leikkurille asennuksen.

Nämä ja paljon muuta pihaan, kodinrakentamiseen ja remontointiin löydät Tammiston palvelumyymälästä - lämpimästi tervetuloa!

Taloon.com Palvelumyymälä Vantaan Tammistossa

Yhteystiedot
Tammiston kauppatie 18
(ent. Valimotie 18)
01510 Vantaa
tammisto@taloon.com
Avoinna
Arkisin10:00-20:00
Lauantai10:00-18:00
SunnuntaiSULJETTU
31.12.10:00-18:00
1.1.suljettu
6.1.suljettu
Info Janne

Taloon.com Palvelumyymälä on verkkokaupan luonteva osa, jossa painopiste on ammattitaitoisen myyjän asiantuntemusta vaativissa tuotteissa kuten ovissa ja ikkunoissa, joissa pääyhteistyökumppanina toimii Kaskipuu.

Palvelumyymälästä löydät kattavan valikoiman ekologisia, akkukäyttöisiä puutarhakoneita kuten ruohonleikkureita, trimmereitä ja pensasleikkureita. Myös robottileikkureihin voit tutustua paikan päällä. Samalla saat käyttöopastuksen sekä voit tilata robottileikkurin asennettuna kotiisi.

Asennuspalvelu on tarjolla myös ilmalämpöpumppuihin, joihin voit käydä tutustua omalla osastollaan. Asiantuntijamyyjämme neuvovat sinua ilmalämpöpumpun valinnassa. Valikoimassamme ovat mm. Mitsubishin ja Panasonicin ilmalämpöpumput.

Meillä on myös Suomen suurin grillinäyttely! Esillä ovat esimerkiksi grillien kestosuosikit Weber, Landmann ja Lucifer. Keraamisista eli kamadogrilleistä esillä ovat mm. Big Green Egg sekä Kobe. Grillaatpa sitten kaasulla, hiilillä tai briketeillä, meiltä löydät toivegrillisi.

Allasosastolla pääset tutustumaan Suomen suosituimman kylpytynnyrivalmistajan Kiramin malleihin ja ulkoallaspuolella pääset tutustumaan Novitekin ja Villeroy&Bochin altaisiin.

Portaissa edustettuina ovat Suomen suosituin puuporrasvalmistaja Lappiporras.

Piharakennuksissa Luoman Lillevillan sekä Honkarakenteen mallistojen osalta sinua palvelevat asiantuntijamyyjämme. Lisäksi myymälässä on parhaat työkalut johtavilta työkaluvalmistajilta, kuten Bosch, Ryobi, Festool ja AEG. Myös painepesureista löytyy parhaiden merkkien suosituimmat mallit Kärcheriltä ja Nilsfiskiltä.

Myyjämme ovat rakentamisen, sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisia ja heidän avullaan asiakas voi valita juuri parhaiten hänelle sopivat tuotteet joko suoraan varastosta tai toimitusmyyntinä kohteeseen.

Taloon.com palvelumyymälä toteuttaa yhtiön verkkokaupan periaatetta:
Saman saat kalliimmalla muualta.


Timburg Jeld-Wen Purmo Ensto Adax Ryobi Vallox DEVI Big Green Egg Kärcher Nilfisk McCulloch Bosch Robomow Kaskipuu Kirami Lappiporras Mitsubishi Gardena Landmann Kobe Stiga EGO Power+ Panasonic
Myym Kartta Myymsivu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero