Panasonic ilmalämpöpumput

Panasonic-ilmalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asunnoille ja tukilämmitykseksi sähkö- ja öljylämmitteisiin taloihin. Parhaimmillaan ne pystyvät tuottamaan lämpöä jopa -35°C pakkasella tehden niistä erinomaisen valinnan Suomen kaltaisiin sääolosuhteisiin. Fiksut lisätoiminnot, kuten Nanoe-G-ilmanpuhdistus ja Panasonic Econavi -tekniikka, lisäävät asumismukavuutta entisestään. Tilaa omasi nyt tukkuhintaan!

Panasonic-ilmalämpöpumppu takaa erinomaisen ilmanlaadun

Ilmalämpöpumppuja käytetään kodin sisälämpötilan säätelyyn. Pumppujen suuri etu on, että niiden avulla voidaan saavuttaa tuntuvia säästöjä lämmityskuluissa. Laadukkaat ja tehokkaat Panasonic-ilmalämpöpumput on kehitetty Suomen tarpeisiin sopiviksi, joten ne toimivat luotettavasti myös pakkaskelillä. Todella suuren toiminta-alueen lisäksi Panasonic-mallisto tarjoaa vielä pitkän listan etuja. Laitteissa hyödynnetty kylmänvälitysaine R32 vähentää huomattavasti kasvihuonepäästöriskiä. Sen lisäksi Panasonicin tuotteilla on korkein mahdollinen lämmöntuotannon ympäristökerroin A+++. Osa malleista on myös varustettu innovatiivisella Heatcharge-tekniikalla, joka pitää lämmön tasaisena ja säästää samalla energiaa. Eikä tässä vielä kaikki: Panasonicin edistyksellinen ilmanpuhdistustekniikka varmistaa raikkaan ja terveellisen sisäilman. Vertaile nyt tuotteita ja löydä paras ratkaisu omaan kotiisi!

Panasonic-ilmalämpöpumput ja ammattitaitoinen asennuspalvelu Taloon.comista

Monipuolinen ilmalämpöpumppu voidaan hankkia myös jäähdytyskättöä varten. Kesähelteillä pumpun avulla saavutetaan helposti miellyttävä sisälämpötila. Osassa Panasonicin tuotteita on myös näppärä Econavi-toiminto, joka tunnistaa auringonvalon huoneessa ja pitää lämpötilan automaattisesti tasaisena vuodenajasta riippumatta. Sisäyksikön puhdaslinjainen ja elegantti muotoilu sulautuu kauniisti mihin tahansa sisustukseen. Tehokkaan, hiljaisen ja ympäristöystävällisen laitteen lisäksi saat siis myös optisesti miellyttävän ratkaisun. Muistathan, että oikeanlaisen ja tehokkaan toiminnan takaamiseksi ilmalämpöpumppu tulee asentaa TUKES:in hyväksymän ammattilaisen toimesta. Siksi tarjoamme asennuspalvelun Panasonicin ilmalämpöpumpuille Uudenmaan alueella meidän kauttamme. Tervetuloa kannattaville ostoksille vielä tänään!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 21.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero