Pellettikattilat

Lämmitys on tärkeä asia ja siihen sinun kannattaa myös paneutua huolella. Valitse siis juuri omalle rakennuksellesi sopiva lämmitystapa. Pelletti on kotimainen biopolttoaine, jonka polttaminen ei lisää ilmakehän hiilidioksidipäästöjä, joten se on myös hyvin ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto. Pelletillä lämmittäminen myös säästää luontoa ja vähentää haitallisia kasvihuonepäästöjä. Varmista siis sinäkin, että saat pellettikattilasi Taloon.comista.

Monikäyttöiset ja tehokkaat pellettikattilat kotiisi

Pellettikattilamme voit kätevästi kytkeä sekä lattia- että patterilämmitysjärjestelmiin. Se on myös todellinen monitoimikattila, sillä se toimii yhtä hyvin myös bioöljy-, öljy- ja kaasupolttimella. Lisävarusteena voit saada pellettikattilaasi puunpolttosarjan, jossa voit tilapäisesti polttaa puutakin. Jos sinulla on aurinkopaneelit katollasi, voit kytkeä ne tähän kattilaan aurinkolämmityskierukan avulla. Näin valjastat varaajan näppärästi käyttöveden tuottoon sekä lämmitykseen. Tämä on todellinen monitoimikattila, joka mahdollistaa sen, että voit vaan nojata sohvalla taaksepäin ja nauttia ihanasta lämmöstä kylminä syksy- ja talvipäivinä. Pellettikattilat ovat varma ja järkevä valinta talosi lämmitykseen. Taloon.com toimittaa ne turvallisesti perille!

Pellettikattilat ympäristöystävälliseen lämmitykseen

Pellettikattilat on myös yksinkertaista pitää puhtaana, sillä tulipintojen nuohoaminen sekä polttimen puhdistaminen käyvät nopeasti ja helposti. Pelletin etuina voidaan mainita myös, että se palaa tasaisesti, eivätkä varusteet pelletin käyttämisellekään maksa kovin paljoa. Siinä on pieni työntarve sekä korkea palamishyötysuhde. Kätevään vaihtopolttokattilaamme on myös mahdollista asentaa pellettipoltin. Sen tulipesässä voidaan polttaa pelletin lisäksi puuta, maakaasua tai öljyä. Tehokas polttotekniikka myös mahdollistaa puhtaamman palamisen. Taloon.comista olemme valmiit lähettämään sinulle myös varaajat aurinkolämmölle, joita voit käyttää yhdessä pellettikattilasi kanssa. Tutustu myös aurinkolämmitys mahdollisuuteen, koska se on toinen meillä tarjolla oleva hyvin ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysmuoto.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero