Peräkärryt

Peräkärryn saat helpoiten Taloon.comista. Peräkärryt kuomulla tai ilman, edullisesti itse noutaen. Perävaunu on oivallinen apuväline isompien tavaroiden siirtelyyn paikasta toiseen. Peräkärryssä kulkee niin muuttokuormat, polttopuut kuin työkoneetkin. Valikoimissamme esimerkiksi suositut Majava-peräkärryt. Usein peräkärryn tarve tulee yllättäen ja silloin on hyvä olla varautunut. Peräkärry on loistava hankinta, sillä sen jälkeen ei tarvitse etsiä kalliita vuokraperävaunuja, vaan voi käyttää omaa kärryä, joka kestää vuodesta toiseen ja on aina käyttövalmiina. Taloon.comista saat peräkärryn, jossa on halutessasi kuomu valmiiksi asennettuna ja tarvittaessa myös peräkärryn rekisteröinti hoituu.

Peräkärryt kuomulla tai ilman

Valikoimissamme on kattava joukko eri kokoisia peräkärryjä niin kuomulla kuin ilmankin. Kuomullisella peräkärryllä voidaan kuljettaa vaikeampiakin lasteja ja myös vesisateella. Kuomu suojaa kuljetettavaa tavaraa ja estää sitä myös putoamasta kyydistä. Jos tarvitset perusperäkärryn satunnaisempaan käyttöön, sinulle todennäköisesti riittää peräkärry ilman kuomua. Jos tarvitset perävaunua säännöllisesti ja sinun on kuljetettava monen tyyppistä tavaraa, kannattaa valita peräkärry kuomulla. Majava-peräkärryt valmistetaan Suomessa ja saat peräkärrysi valmiiksi rekisteröitynä, edullisesti itse noutaen.

Jokainen tarvitsee joskus peräkärryä

Jokaiselle tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitaan peräkärryä. Peräkärry on siitä kätevä apuväline, että sen voi liittää tavallisen henkilöauton perään ja näin saadaan kätevästi kuljetustilaa ylimääräiselle tavaralle. Peräkärryyn on myös helppo latoa myös epämääräisen muotoista lastia, kuten polttopuita. Myös kaatopaikkakuormat matkaavat helposti peräkärryn kyydissä. Myös muutto sujuu jouhevammin peräkärryn omistajalta. Peräkärryllä on myös helppo kuljettaa tavaraa mukana esimerkiksi kesämökille. Tutustu edullisiin vaihtoehtoihimme ja tilaa oma peräkärrysi tänään!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero