Peräkärryt kuomulla

Kuomukärry on erinomainen tapa kuljettaa monenlaiset kuormat paikasta toiseen lukittuna ja vaihtelevalta säältä suojattuna. Olipa kuljetettavana sitten rakennustavaraa, arkoja huonekaluja, harrastevälineitä, puukuormaa tai helposti ympäriinsä lentelevää syksyn lehtijätettä, kuomukärry suojaa sisältönsä ja toimittaa sen turvallisesti perille. Kuomullinen peräkärry sulkee sisäänsä suuremmat ja korkeammatkin kuormat, ilman että tuuli ja sade pääsevät tempomaan ja kastelemaan kärryn sisältöä. Kuomu suojaa myös itse kärryä sateelta ja jäältä, kun kosteus ei pääse suoraan lavalle, ja lukittava kuomu taas pitää sisältönsä turvassa uteliailta. Myös itse kärryyn kannattaa hankkia lisänä kuulakytkinlukko, jolla estetään koko kärryn katoaminen. Taloon.comin valikoimasta löydät sekä pienemmät kuomukärryt 70 cm korkealla kuomulla, että korkeammat ja suuremmat peräkärryt 100 cm korkuisella kuomulla.

Kuomukärry kaikkiin tarpeisiin

Kärryä valitessa on huomioitava sen sallima suurin paino, jotta sillä kuljetettavat kuormat ovat lainmukaisia ja kärryn kestämiä. Kuorman sitomiseksi lavan sisäpuolelta löytyy sidontalenkkejä ja ulkopuolelta köysikoukkuja. Kipin ansiosta kuorman purkaminen on helpompaa ja osassa malleista kippi on kaasujousikeventeinen. Myös kuomu voi olla vetojousikeventeinen, jolloin sen nostaminen ja laskeminen on turvallista. Saranoidut etu- ja takalevyt helpottavat erilaisten kuormien kuljettamista, ja valikoimassa on kuomukärryjä, joiden takalaita toimii myös ajosiltana. Valikoimamme kuomukärryt on ensirekisteröity ja niihin sisältyy rekisterikilpi, joten niille tulee tehdä omistajanvaihdos seitsemän vuorokauden sisällä kärryn vastaanottamisesta. Kärryt ovat saatavissa joko kuomu asennettuna tai ilman kuomun asennusta.

Kuomullinen peräkärry Taloon.comista

Kun tarvitset kärryn, jossa sisältö pysyy suojassa ja tallessa, kannattaa valita laadukas ja vankka kuomukärry, jonka saa myös lukittua. Vankkarakenteinen ja ruosteelta suojattu kärry kestää käytössä pitkään ja palvelee kuljettaen kuormansa turvallisesti. Tutustu nyt Taloon.comin kuomukärryjen valikoimaan ja tilaa itsellesi kätevä kuomullinen peräkärry!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero