Pihla-ikkunat

Kotimaiset Pihla-ikkunat ovat varma valinta jokaiseen kotiin. Pihlan Varma-, Termo- ja Oiva-tuoteperheistä löydät kattavan valikoiman pohjoisen sääoloihin kehitettyjä puualumiini-ikkunoita, jotka soveltuvat omakoti-, pari- ja kerrostaloihin. Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme nopean palvelun ja kätevän kotiintoimituksen. Tutustu nyt kattavaan valikoimaan ja tee tilaus netissä huippuhintaan!

Tilaa Pihla-ikkunat suomalaiseen kotiin nyt huippuhintaan

Ikkunat ovat oleellinen osa kotia, sillä niillä voidaan vaikuttaa rakennuksen ulkonäköön, energiatehokkuuteen ja valaistuksen määrään. Satsaamalla laadukkaisiin Pihla-ikkunoihin saat ratkaistua kerralla kaikki nämä aspektit. Ruoveden kunnassa toimivalla yrityksellä on 20 vuoden kokemus alalla, ja Pihla tunnetaankin vankasta osaamisestaan puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistajana. Pihla-mallistoon kuuluu kolme suurta tuoteryhmää: Varma, Termo ja Oiva. Suomen suosituimpiin kuuluva Varma-tuotesarja on edelläkävijä tiiviydessä ja energiatehokkuudessa. Vahvat rakenteet ja konstailematon design tekevät ikkunoiden valinnasta helppoa. Pihlan Termo-tuoteperhe puolestaan edustaa teknisesti korkeaa laatua ja innovatiivista tuotekehitystä. Termo-ikkunat ovat optimaalinen valinta kohteisiin, joissa halutaan mahdollisimman hyvä lämmöneristys. Maksimaalisen energiatehokkuuden lisäksi ne tarjoavat markkinoiden parhaan auringonsuojan ja erittäin hyvän ääneneristävyyden.

Pihla-malliston suositut ikkunat saat Taloon.comista

Pihlan kolmas tuoteperhe, Oiva, pitää sisällään monipuolisia ratkaisuja uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamisen. Ikkunoilla on erinomainen hinta-laatusuhde ja ne täyttävät lain asettamat energiavaatimukset. Jos etsit laadukkaita perustuotteita, Oiva on valintasi! Valikoimastamme löydät Pihla-ikkunoita monessa eri koossa, värissä ja tyylissä. Tarjolla on mm. laadukkaita perusikkointa, T-mallisia ikkunoita, matalaenergiaikkunoita välikarmilla sekä pikkuikkunoita saunaan. Osassa malleja on myös valmiiksi integroidut sälekaihtimet, joten voit hoitaa huoneiden pimennyksen ilman erillisiä verhoja tai kaihtimia. Yhteistä kaikille malleille on Pihlan korkea laatu ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu. Selaile nyt vaihtoehtoja ja laita tilaus matkaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 41.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero