Pinta-asennuspohja Kidde SMK 23 Firex-varoittimille

Hinta: 7.39 /KPL
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-3 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Toimituskulut tälle tuotteelle:
  -kun tilaus yhteensä alle 200 €: Rahti 9 €
  -kun tilaus yhteensä yli 200 €: Rahti 0 €
Pinta-asennuspohja Kidde Firex-varoittimille. Verkkovirtakäyttöisten (230 V) Kidde Firex -palovaroittimien asennukseen käytettävä lisävaruste helpottaa työtä kohteissa, joissa kattoasennus ei muutoin ole mahdollista. SMK 23 -malli on tarkoitettu tavalliseen asennukseen.

Kidde Firex -palovaroitinmallisto tarjoaa mahdollisuuden varustaa kodin eri tilat niihin parhaiten soveltuvilla varoittimilla. Optinen varoitin on paras valinta yleisvaroittimeksi, koska se reagoi nopeimmin kytevän palon savuun. Noin 75 % tulipaloista alkaa kytemällä. Makuuhuoneet varustetaan ionisoivalla palovaroittimella, koska se havaitsee ilmitulen, esimerkiksi sähköpalon välittömästi. Lämpövaroittimet asennetaan esim. kodinhoito- ja takkahuoneeseen tai lämpimään autotalliin. Varoittimet voidaan liittää yhteen; kun yksi hälyttää, kaikki muutkin hälyttävät. Liitettävien määrä 1 + 23 kpl.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Kidde
 • Tuotenumero: S-7129850
 • Kidde-tuotekoodi: 12350
 • Malli: Firex SMK 23
Toimiva palovaroitin kaksinkertaistaa selviytymismahdollisuudet tulipalosta ja voi vähentää kuolemantapauksia jopa 90%.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero