Pöytätiskikoneet

Pöytätiskikone on pieni astianpesukone, jonka voit asentaa esimerkiksi keittiön pöytätasolle tai kaappiin. Se sopii erinomaisesti pieneen keittiöön, keittokomeroon, toimistoon tai kesämökille. Pienissä pöytämallin tiskikoneissa ei ole tingitty ominaisuuksista, vaan niistä löytyy samoja pesuohjelmia ja ominaisuuksia kuin isommista malleista. Taloon.comista löydät sekä valkoisia, teräksen värisiä että integroitavia pöytämallin astianpesukoneita makusi mukaan.

Näppärä tiskikone pienen keittiön pöytätasolle tai kaappiin

Työtasolle asetettava astianpesukone on useimmiten 55 cm leveä eli vähän kapeampi kuin vakiokokoinen astianpesukone. Sen sijaan se on huomattavasti matalampi ja vie näin vähemmän tilaa. Pöytätiskikoneella saat pestyä kerralla kuusi astiastoa eli noin puolet täysikokoisen astianpesukoneen täyttömäärästä. Matalassa pöytätiskikoneessa on isommista malleista poiketen kori vain yhdessä tasossa, jolloin sinne mahtuvat helposti myös lautaset ja muut isot astiat.

Pöytäastianpesukone on energiatehokas vaihtoehto käsin tiskaamiselle

Kompakti pöytätiskikone on omiaan esimerkiksi juhliin, joissa pitää saada nopeasti astioita pestyä ruokalajien välillä. Se on myös energian- ja vedenkulutukseltaan mainio valinta yhden hengen talouteen, jossa vakiomallinen tiskikone olisi turhan suuri käyttötarpeeseen ja astioiden määrään nähden. Konepesu säästää sekä vaivaa että vettä käsinpesuun verrattuna. Pieni, vapaasti sijoitettava tiskikone on täydellinen ratkaisu kompaktiin kaupunkikotiin. Tutustu pöytätiskikoneiden valikoimaan ja tilaa verkkokaupasta edulliseen hintaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero