Pöytätuulettimet

Tehokas ja hiljainen pöytätuuletin saa aikaan miellyttävän ilmavirran, joka viilentää kehoasi huomattavasti tehokkaammin kuin paikallaan pysyttelevä ilma. Laadukkaalla pöytätuulettimella voit myös jäähdyttää huoneilmaa hyödyntämällä viileämpää ulkoilmaa. Avaa vain ikkuna ja laita pöytätuuletin puhaltamaan kuumaa huoneilmaa ulos, jolloin tilalle virtaava kylmempi ulkoilma jäähdyttää huoneen lämpötilaa. Kevyttä pöytätuuletinta voit helposti siirtää aina tarpeen mukaan paikasta toiseen. Pienikokoinen pöytätuuletin on myös helppo pakata matkalle ja vaikka kesämökille mukaan. Taloon.comin tuotevalikoimaan olemme valinneet markkinoiden laadukkaimmat pöytätuulettimet juuri sinua varten!

Hiljainen pöytätuuletin takaa paremmat yöunet

Kuuma, ahdistaa, nihkeät lakanat, uni ei tule…kuulostaako turhankin tutulta? Harva meistä nukkuu hyvin, jos meillä on liian kuuma. Laadukas pöytätuuletin on energiatehokas ja kannattava hankinta, jonka ansiosta nukut paremmin myös kuumina keskikesän öinä. Esimerkiksi siivetön pöytätuuletin on erityisen hiljainen pöytäpuhallin, joka tarjoaa sinulle tehokkaasti paremmat yöunet viilentämällä huoneilman juuri sopivaksi. Ei enää kuumuuden aiheuttamaa univajetta ja aamulla heräät energisenä ja hyvin levänneenä uuteen päivään.

Tehokas pöytätuuletin on edullinen jäähdyttäjä kaikkiin tiloihin

Aina ei ole mielekästä tai mahdollista hankkia kalliimman hintaluokan ilmastointilaitetta tai ilmanlämpöpumppua viilentämään sisäilmaa. Laadukkaalla pöytätuulettimella hankit helpotusta helteeseen energiatehokkaasti ja mukavan edullisesti. Tehokas pöytätuuletin on pienikokoinen ilmanjäähdyttäjä, joka ei kuluta paljon sähköä eikä vaadi suurta tilaa, joten se soveltuu mainiosti myös pienempiin koteihin ja tiloihin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa oma pöytätuulettimesi Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero