Puulaatat

Puulaattojen avulla saat pihalle nopeasti aikaan uuden oleskelualueen tai päällystät niillä jalankulkuun tarkoittetun reitin. Puulaatoitus luo lämmintä tunnelmaa kaikille oleskelualueille, myös kaupunkiasunnon parvekkeelle tai omakotitalon kuistille.

Kiinteät alusrakenteet eivät ole välttämättömiä, mutta tuuletetulla alustalla ja tukipuiden päällä olevat laatat kestävät käytössä pidempään. Monikäyttöisille puuulaatoille löytyy pihassa ja puutarhassa monta käyttökohdetta: terassin lattia, pihapolku, kasvimaan käytävä tai pihapatio. Puu on miellyttävän tuntuinen jalan alla ja nappaa osan pihalta kulkeutuvista roskista lautojen rakoihin. Erilaisilla puunsuojilla ja ulkokäyttöön soveltuvilla maaleilla saat puulaattojen sävyihin elävyyttä ja vaihtelua.

Valikoimaa riittää

Puulaattoja löytyy monen kokoista 40 x 40 cm - 90 x 90 cm aina 10 cm välein. Paksuudet 16, 21 ja 28 mm. Valitse juuri sinulle sopiva koko, tai yhdistele mielesi mukaa näyttävä ratkaisu.

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan nopeasti, jotta voisit aloittaa pihasi laiton niin pian kuin mahdollista. Tilaa samalla meiltä myös muu pihasi laittoon tarvittava, kuten vaikkapa sopiva grilli ja puutarhakalusteet mukavia illanistujaisia varten.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 21.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero