Pyykkinarut

Pyykin kuivaaminen narulla on ekologista verrattuna kuivausrumpuun. Kuivattamalla pyykin ulkona saat pyykkeihisi samalla raikkaan tuoksun. Ulkona pyykin kuivaamiseen soveltuu hyvin myös perinteinen pyykkinaru, jonka voi kiinnittää haluamallaan tavalla tai vaikkapa pihapuihin. Valikoimistamme löytyy aivan perinteisten pyykkinarujen lisäksi esimerkiksi Brabantian laadukkaat Pull-out -pyykkinarut. Pulla-out -pyykkinaru voidaan nimensä mukaisesti vetää ulos kotelostaan ja tarpeen mukaan kelata pois tieltä. Nämä pyykkinarut soveltuvat parhaiten pyykin kuivaamiseen sisätiloissa.

Ulosvedettävä pyykkinaru pieneen tilaan

Jos tilaa on vähän, kannattaa käyttää kaikki keinot tilan säästämiseksi. Harva muutenkaan haluaa pyykkinarun roikkuvan epäsiististi kylpyhuoneessa silloin kun sitä ei tarvita. Tähän on ratkaisuna seinästä vedettävä pyykkinaru, jonka narut voidaan vetää esille pyykkiä kuivattaessa ja kelata takaisin sisään, kun pyykkipäivä on ohi. Pyykkinaru kannattaa sijoittaa mahdollisimman korkealle, jotta pyykkinarun alla on tilaa liikkua.

Pyykin kuivaus kylpyhuoneessa

Pyykin kuivaaminen kylpyhuoneessa on monessa asunnossa käytännössä ainoa olemassa oleva ratkaisu. Kylpyhuone onkin usein ainoa paikka kodissa, missä on kosteuseristykset kohdallaan. Jos sinulla on mahdollista kuivattaa pyykkisi ulkotiloissa, se lienee paras vaihtoehto ainakin kesäisin. Joka tapauksessa sisätiloihin on järjestettävä tilat pyykin kuivaamista varten ainakin sadepäivien ja talven varalle. Jos kylpyhuoneessa on vain vähän tilaa, kannatta valita tilaa säästävä ratkaisu, kuten ulosvedettävä pyykkinaru. Sellaisen pystyy yleensä asentamaan pieneenkin tilaan ja naru on helposti kelattavissa takaisin koteloonsa silloin kun sitä ei enää tarvita. Tämä säästää tilaa ja on lisäksi siisti ratkaisu. Sisätiloissa pyykin kuivaamiseen on myös muunlaisia ratkaisuja, kuten pyykinkuivaustelineet.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero