Pyykkipussit

Pyykkipussi on samaan aikaan perinteinen ja moderni tapa säilyttää likapyykkiä. Kankainen pyykkipussi mahdollistaa mielenkiintoiset kuosit ja raikkaat värit myös pyykkisäilytykseen. Taloon.comista löydät esimerkiksi raikkaan pirteät Brabantia-pyykkipussit, jotka ovat innovatiivisuudessaan vailla vertaa. Pyykkipussien eri värejä voi hyödyntää vaikkapa pyykin lajittelussa; lajittele pyykit valmiiksi eri värisiin pyykkipusseihin. Brabantian kauniin värisissä pyykkipusseissa on myös vahvikkeet, joiden ansiosta pussi pysyy ryhdissään.

Pyykkipussi on helppo ottaa pesutupaan

Pyykkipussi on oivallinen apuväline esimerkiksi silloin, kun käytetään pyykkitupaa pyykin pesemiseen. Pyykit voidaan säilyttää vaikka kylpyhuoneen tai makuuhuoneen nurkassa pyykkipussin suojissa ja kun pyykkipäivä koittaa, voi pyykkipussin napata kainaloon ja marssia suoraan pyykkitupaan. Esimerkiksi Brabantian ovaali-mallinen pyykkipussi taipuu myös kassiksi. Kun pyykkipussin reunat nostaa ylös, on pyykkipussissa kantokahvat valmiina ja pussin voi nostaa vaikka olalle. Reunat pysyvät tarvittaessa myös alhaalla magneettien avulla ja ne muodostavat alhaalla ollessaan siistin Quick-Drop-aukon, josta pyykit on helppo sujauttaa sisään.

Pyykkihuolto toimivaksi

Pyykinpesu on varmasti useimpien mielestä turhankin aikaa vievää ja tylsää hommaa. Mitä paremmaksi ja sujuvammaksi pyykkihuollon kotona suunnittelee, sitä helpommin se sujuu ja sitä vähemmän siihen tarvitsee käyttää aikaa. Pyykin lajittelu on yksi vaihe missä säästää helposti aikaa, kun eri tyyppistä pyykkiä ei alun perinkään sekoiteta keskenään, vaan samassa koneellisessa pestävät pyykit lajitellaan samaan pisteeseen. Lajittelua helpottamaan voi hyvinkin käyttää pyykkipusseja, joita voi hankkia eri värisiä ja eri kokoisia eri tyyppiselle pyykille. Sinä tunnet perheesi pyykinpesutarpeet parhaiten. Kokoa siis itse mieleisesi ratkaisu Taloon.comin valikoimista ja tee arjestasi helpompaa!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero