Rakoventtiilit

Rakoventtiili asennetaan ikkunakarmiin raitisilmaventtiiliksi. Valikoimastamme löydät ikkunan karmiin tai puitteisiin asennettavat laadukkaat rakoventtiilit monessa eri koossa ja huippuedulliseen hintaan. Hoida nyt kotisi ilmanvaihto kuntoon ja tilaa omasi vielä tänään!

Rakoventtiili ratkaisee ilmanvaihto-ongelmat vanhoissa taloissa

Rakennuksen sisäilman pitää vaihtua jatkuvasti. Se on välttämätöntä sekä asukkaiden hyvinvoinnin että rakennuksen kannalta. Huono ilmanvaihto voi vaikuttaa terveyteen ja aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kuten kosteutta ja ikäviä hajuja. Rakoventtiili tarvitaan usein vanhemmissa kiinteistöissä, jos ulkoseinissä ei ole tuloilmakanavia ja ikkunoista puuttuu tuuletusluukut. Kyseessä on edullinen ja helppo ratkaisu, joka on yhtä aikaa vedoton ja energiatehokas. Sen lisäksi toimiva rakoventtiili estää myös tehokkaasti pienhiukkasten, sateen tai hyönteisten pääsyn sisätiloihin. Se asennetaan mallista riippuen pinta-asennuksena ikkunan puitteisiin, karmeihin tai tuuletusluukkuun. Tuloilma jaetaan tasaisesti huoneeseen säätöventtiiliä tai -vipua apuna käyttäen. Vaadittavat ilmakanavat tehdään poraamalla. Tuotteesta riippuen liukusäätimeen on mahdollista ostaa perusvirtauksen varmistin lisätarvikkeena.

Osta rakoventtiilit Taloon.comin verkkokaupasta

Kun sijoitat laadukkaaseen rakoventtiiliin, voit varmistaa kotisi toimivan ilmanvaihdon suhteellisen pienellä sijoituksella. Taloon.comin valikoima pitää sisällään johtavien valmistajien rakoventtiilejä, jotka soveltuvat sekä ulospäin että sisäänpäin avattaviin ikkunoihin. Tuotteesta ja merkistä riippuen pakkaus sisältää ulkosäleikön ja sisäventtiilin sekä reikien porausmallit asennuksen helpottamiseksi. Onko sopiva tuote jo löytynyt? Kun teet tilauksen netissä, hyödyt edullisten hintojen lisäksi nopeasta palvelusta ja kätevästä toimituksesta. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 15.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero