Retkikeittimet

Kätevällä retkikeittimellä syntyvät herkulliset ruoat sielläkin, missä ei ole pääsyä kunnolliseen keittiöön. Olit sitten suuntaamassa piknikille, vaellukselle tai vaikkapa hyvin vanhakantaiselle mökille, retkikeitin on oivallinen apuväline niin kahvinkeittoon kuin ruoanlaittoonkin. Retkikeitin kannattaa valita omiin tarpeisiin sopivaksi, ja Taloon.comin valikoimista löydät erilaiset retkikeittimet vaivattomasti. Tutustu siis valikoimaan ja tee tilauksesi jo tänään!

Retkikeittimet erilaisiin tarpeisiin helposti verkosta!

Nuotion sytyttäminen vaatii aina maanomistajan luvan, joten retkikeitin on näppärä apuväline kenelle tahansa retkeilijälle. Sopivan retkikeittimen valintaan vaikuttavat esimerkiksi millaiseen käyttöön keitin on tulossa, kuinka monta henkeä on tarkoitus ruokkia, millaista ruokaa sillä on tarkoitus tehdä sekä mihin vuodenaikaan sitä ollaan käyttämässä. Yksiliekkiset keittimet sopivat hyvin pienemmälle porukalle, tai kun tarkoituksena on vain keittää vettä. Useampiliekkiset keittimet ovat omiaan, kun syöjiä on useampia tai jos samanaikaisesti halutaan sekä keittää että paistaa. Retkikeitinten eri polttoaineissa on myös omat hyvät puolensa kussakin. Sprii- ja kaasukeittimet sopivat parhaiten keväästä syksyyn, mutta talvisin paras valinta ovat bensiini- tai petrolipolttoiset keittimet. Jos retkikeitintä on tarkoitus kantaa pitkiä matkoja, on myös syytä kiinnittää huomiota sen painoon.

Ruoka syntyy retkikeittimillä mainiosti

Retkikeittimellä ruoan valmistaminen sujuu mainiosti. Helposti kuljetettava keitin on hyvin mukana niin auton takakontissa kuin rinkassakin, joten sinun ei tarvitse olla ilman lämmintä ruokaa, vaikka mahdollisuuksia keittiöön pääsyyn tai tulentekoon ei olisikaan. Tutustu Taloon.comin valikoimiin ja tilaa tarpeisiisi sopiva retkikeitin helposti ja nopeasti verkosta. Retkistä ja vaelluksista tulee huomattavasti mukavampia, kun vatsa on täynnä lämmintä ruokaa.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero