Robotti-imurit

Robotti-imuri säästää kallisarvoista aikaa ja auttaa pitämään kotisi jatkuvasti puhtaana. Itseohjautuva imuri siivoaa puolestasi myös nurkat ja huonekalujen alustat, joten lika, roskat ja karvat katoavat ilman kyykkimistä. Hiljaisen apurin työskennellessä voit vaikka rentoutua sohvalla, ja älykkäimpiä imureita voit ohjata etänä älypuhelimellasi, kun olet itse poissa kotoa. Voit laittaa nöyrän ja tehokkaan robottipölynimurin tekemään työt valmiiksi, jotta voit itse palata puhtaaseen kotiin. Taloon.comin valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi ja kotiisi sopivan robottipölynimurin.

Älykäs robottipölynimuri valitsemillasi ominaisuuksilla

Valikoimamme robotti-imurit ovat älykkäitä ja tehokkaita siivoojia, jotka eivät jää pyörimään paikalleen. Ominaisuuksista riippuen imuri väistää esteet ja pudotukset, suunnittelee järjestelmällisesti reittinsä, piirtää kulkemansa reitin muodostamaansa pohjakuvaan ja hoitaa vielä itsensä latautumaan työn päätteeksi tai tauon ajaksi. Jos etsit omatoimista imuria, jonka navigointi ja imuteho ovat kunnossa, löydät oikean tuotteen meiltä. Valikoimassamme on luotettavia ja käytettävyydeltään yksinkertaisia robotti-imureita, innovatiivisilla lisäominaisuuksilla vahvistettuja robotteja sekä lattioiden pesemisen hoitavia lattianpesurobotteja tukkuhintaan.

Pölynimurirobotti pitää väsymättä huolta kodistasi

Siivoaminen on osa arkea, mutta asiat voi tehdä myös helpommin. Etenkin lemmikkitalouksissa ja lapsiperheissä siivoamiseen saa helposti kulumaan enemmän aikaa, kuin siihen todellisuudessa olisi. Kiireisessä arjessa tekisi kotona mielellään jotakin muuta, kuin ryhtyisi kaivamaan imuria esiin kaapista. Ajastimella varustetun pölynimurirobotin voit laittaa siivoamaan vaikka päivittäin, jolloin pöly ja lika pysyvät kurissa, ja suursiivouksiakin tarvitsee tehdä harvemmin. Automaattinen imuri poistaa myös kinan siitä, kenen vuoro on siivota, sillä robotti hoitaa asian nurisematta. Pidä kotisi puhtaana ja kutsuvana vaivattomasti, ja tilaa robotti-imuri edullisesti Taloon.comista.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero