Ruuvauskärkisarjat

Ristipää, torx vai talttapää? Millaisia ruuveja sitten tahdotkaan käyttää, löydät sopivan ruuvauskärjen Taloon.comista. Ruuvikärkisarja kannattaa hankkia omistitpa sitten porakoneen, ruuvinvääntimen tai meisselin, jossa on vaihtopää. Kunnollisessa ruuvikärkisarjassa on riittävästi erilaisia vaihtopäitä, jotta käden ulottuvilla on aina sopiva ruuvikärki tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ruuvauskärjet joka laitteelle

Nykyaikaiset työvälineet ovat totisesti kehittyneet niistä ajoista, kun piti omistaa monta erikokoista meisseliä. Nykyään riittää ruuvinväännin tai akkuporakone ja siihen kattava ruuvikärkisarja. Ruuveja ja erilaisia kantoja totisesti riittää. Aivan pienistä ruuveista todella järeisiin. Mutta ei hätää, tilaa Taloon.comista ruuvikärkisarja, jossa on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja ja joista löydät varmasti jokaiseen tilanteeseen sopivan. Ruuvikärjet ovat siinä mielessä universaaleja, että samat kärjet soveltuvat useimmille laitteille merkistä ja mallista riippumatta.

Oikean kokoinen ruuvikärki on ruuvauksen a ja o

Varsinkin hieman tottumattomampi ruuvaaja saattaa tehdä sellaisen virheen, että lähtee ruuvaamaan ruuvia vääränkokoisella ruuvikärjellä, jolloin saadaan nopeasti aikaan ruuvin kannan rikkoontuminen. Jos ruuvin kanta pääsee rikkoontumaan, on ruuvia todella vaikeaa enää kiristää tai avata. Siksi on tärkeää valita aina juuri sopiva ruuvikärki kulloinkin ruuvattavalle ruuville. Torx-päät ovat yleistyneet viime aikoina vauhdilla, joten jokaisella kotinikkarilla kannattaa olla kattava valikoima torx-ruuvikärkiä. Torx-kanta on kestävämpi kuin talttapäinen, joten voit kaikin mokomin käyttää torx-kantaisia ruuveja kunhan sinulla on kattava valikoima torx-ruuvauskärkiä. Pienet ja isommatkin kunnostustyöt sujuvat mukavasti, kun työvälineet ovat kunnossa. Varaudu kodin remontteihin hankkimalla kunnolliset tikkaat ja työstasot. Ja autotallissa vallitsevan kaaoksen kesyttämiseksi löydät ratkaisut työkalujen säilyttämiseen.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero