Sähkökattilat

Kun ulkona on kylmää ja koleaa, sinun ei kuitenkaan tarvitse hytistä kylmästä sisätiloissa, koska Taloon.comista löydät vallan maanmainiot, korkealaatuiset sekä tehokkaat sähkökattila-vedenlämmitinyhdistelmät – vain sinun parastasi ajatellen. Nämä yhdistelmät myös käyttävät energiaa tarkasti ja säästäen. Käyttövesikin voidaan lämmittää edullisemmalla yösähköllä, joten sähkölaskusikin pienenee. Tämähän on selvää säästöä!

Kestävät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut sähkökattilat

Sähkökattilat toimivat ulkoilmaohjatulla automatiikalla täysin itsestään. Materiaalina niissä on korkealaatuinen ruostumaton teräs, joka kestää hyvänä vuodesta toiseen. Tämän kattilan otat helposti käyttöön ja säädät käyttövalmiiksi. Lämmönvesivaraajamme ovat hyvin eristettyjä, niin että lämpöhäviöt on pystytty minimoimaan mahdollisimman hyvin. Niitä voit käyttää myös muiden lämmönlähteiden kanssa. Tuotteemme on valmistettu sinun etujasi ajatellen, jotta pystyisit lämmittämään vetesi niin taloudellisesti kuin mahdollista. Tällöin rahaa jää vielä muuhunkin kuin sähkölaskuihin!

Taloon.com tuntee tarpeesi, kun valitset sähkökattilat

Mainio poistoilmalämpöpumppumme jäähdytyksellä ja sähkökattilalla sisältää myös tuloilman viilennyksen, ja se soveltuu yhtä hyvin niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Tässä on kaikki kätevästi yhdessä ja samassa ratkaisussa. Voitko kuvitella, että lämmönlähteenä on talosi oma poistoilma, josta saat jopa 6000 – 10000 kWh ilmaista energiaa vuodessa. Liian hyvää ollakseen totta, eikö vaan! Näin pienellä pakkauksella hoidat lämmityksen, ilmanvaihdon sekä lämpimän veden tuotannon vieläpä energiaa säästäen. Hybridikattilamme taas hyödyntää ensin edullisemman, ulkopuolisen lämmitysenergian. Jos sitä ei ole riittävästi käytössä, menee sähkölämmitys päälle. Sähkökattiloita löytyy eri koko- ja tilavuusluokissa, joten surffaile uteliain mielin Taloon.comiin ja valitse talosi ja perheesi tarpeisiin parhaimmin sopivan vaihtoehdon. Olisiko hyvä tutustua myös LVI-osastoomme sekä lisätä samaan tilaukseen aina niin mukava lattialämmitys?

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero