Saunahatut

Saunahatulla pidät helposti pään, niskan sekä hiukset viileinä kuumissakin löylyissä. Tiesitkö, että saunahattu suojaa myös käsiteltyjä hiuksia lisäten värin ja muiden käsittelyjen kestoa. Sinun ei myöskään tarvitse enää käsin suojata korvia kuumuudelta, koska saunahattu tekee sen puolestasi. Myös lapset ja vanhukset hyötyvät saunahatun käytöstä, koska silloin he jaksavat saunoa pidempään. Tule siis ostoksille ja tilaa nyt Taloon.comista omat hilpeät ja hauskat saunahatut itsellesi tai lahjaksi.

Saunahatut sopivat loistavasti pidempiaikaiseen saunotteluun

Testaa kätevää saunahattua! Pystyt saunomaan pitempään, koska se suojaa päätäsi liialta kuumuudelta. Liika kuumuus taas aiheuttaa toisille epämiellyttävää tunnetta, joten nyt on hyvä aika testata, josko saunahattu olisi sinun keinosi pysyä lauteilla pidempään. Hatut on tehty laadukkaasta ja hengittävästä pellavasta sekä puuvillasta. Vekkulit, päätä suojaavat, muumiaiheiset hatut ovat etenkin lapsien suosiossa. Mikäpä olisi sen hauskempaa, kuin saunoa oman muumeista tutun lempihahmon kanssa? Hatut ovat myös kätevästi säädettävissä tarranauhalla, joten ne istuvat napakasti pieneenkin päähän.

Taloon.com lähettää sinulle viipymättä laadukkaat saunahatut

Villaiset saunahatut voit koettaa kastella kylmään veteen ja huomata niiden mukavan viilentävän vaikutuksen. Tämän viilentävän vaikutuksen ansiosta jaksat myös pitempään saunan lauteilla. Saunahattuja on tarjolla montaa väriä ja muotoa. Yhteistä niille on kuitenkin, että ne soveltuvat hyvin päähän ja ovat ekologisia. Pellavakuitu on myöskin antibakteerinen, joten tämän ominaisuutensa ansiosta se soveltuu erittäin hyvin allergikoille. Nämä jännittävät ja hauskat saunahatut tilaat helposti ja kätevästi Taloon.comista. Koska saunahattujen käyttö mahdollistaa kovemmat löylyt ja pidemmän oleskeluajan saunan lauteilla, sinun pitää myös huolehtia siitä, että kiulut ja löylykauhat ovat tuliteriä ja pysyvät mukana muuttuneessa tahdissasi heittää löylyä. Koska olet nyt tullut lauteille asumaan, tarvitset myös mukavan asennon. Laudetyynyt ja selkänojat takaavat sinulle entistä miellyttävämmät saunahetket.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero