Sinkityt kattopellit

Sinkitty kattopelti on kestävä ja ajaton ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Valikoimastamme löydät teräskatteita monessa ajattomassa tyylissä ja erilaisilla kuvioilla huippuhintaan. Tuotteita myydään metreittäin, joten voit tilata helposti juuri omaan rakennusprojektiin tarvittavan määrän. Tutustu nyt tarjontaan ja laita tilaus matkaan!

Sinkitty kattopelti kestää aikaa ja pohjoisen vaihtelevia säitä

Kotimainen teräskatto on mainio sijoitus monestakin syystä. Kyseessä on äärimmäisen pitkäikäinen, ekologinen katemateriaali, joka kestää hyvin niin talven paukkupakkaset kuin kesän helteet. Suomessa suositun Ruukki-malliston erikoisuus piilee edistyksellisessä pintakäsittelyssä, joka suojaa kattoa tehokkaasti kosteutta, korroosiota ja auringonsäteitä vastaan. Sen lisäksi sinkitty kattopelti vakuuttaa myös optisesti, sillä kattomateriaalina teräs on ajaton ja monipuolinen. Poimulevyjen suorat ja yksinkertaiset muodot korostavat kauniisti vanhempien rakennusten yleisilmettä ja viimeistelevät tyylikkäästi modernin talon. Ne voidaan asentaa yhtä lailla omakotitaloon kuin erilaisiin hyötyrakennuksiin, kuten varastoihin, halleihin ja katoksiin. Katelevyjen kiinnitys tapahtuu erikseen myytävillä kateruuveilla. Muita asennuksessa vaadittavia osia ovat harjalista, harjatiiviste, räystäslistat ja päätylistat. Mikäli aluskatetta ei ole hankittu jo aiemmin, sekin tulee lisätä ostoslistaan. Tuotekohtaiset asennusohjeet löydät tuttuun tapaan suoraan tuotteen kohdalta. Kunkin kattopellin kohdalla on myös merkitty, miten tarpeellinen määrä kattopeltejä kannattaa laskea.

Tilaa tarvikkeet kattoremonttiin helposti Taloon.comista

Kaunis katto kruunaa rakennuksen. Se antaa kokonaisuudelle ryhtiä ja voi parhaimmillaan kohottaa sen arvoa. Valikoimamme kotimaisille kattopelleille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-alkuperämerkintä. Se takaa, että tuote on valmistettu Suomessa ja sillä on CE-merkintä. Kun kaikkeen tähän yhdistetään helppo asennettavuus, erinomainen hinta-laatusuhde ja monipuolinen valikoima, syntyy lyömätön paketti. Tervetuloa tekemään kannattavia ostoksia!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero