Sohvan jalat

Saga-sohviin sopivat jalat! Osta ja uudista Saga-sohvasi ulkonäkö. Toisinaan sohvan jalat kuluvat nopeasti kolhuille, lapset leikkivät tai lemmikit käyttävät puruharjoitteluun. Ei hätää, meiltä saat uudet sohvan jalat edullisesti.

Uudista sohvasi ulkonäkö vaihtamalla sen jalat

Uusi matto olohuoneessa ja sohvan jalat erottuvat liikaa? Saat helposti uutta ilmettä sohvallesi vaihtamalla jalat eri väriseksi. Vanhojen jalkojen pois ottaminen ja uusien jalkojen kiinnittäminen tapahtuu helposti ruuvaamalla.

Meiltä saat kaiken tarvittavan olohuoneeseesi

Sisusta olohuoneesi ja koko asuntosi, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan jalkalistoista kattolamppuihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löytyvät myös rahit ja tietysti hienot niskatuet sohvallesi.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero