Struktuurimaali SBL Cameleo Manhattan Light kuivan tilan seinään 15m² vihreä

Metallihile
Ei metallihilettä
Ei metallihilettä
(+0,00€)
Hopea - Metallic additive A01 silver 160g
(+25,00€)
Kulta - Metallic additive A02 gold 160g
(+30,00€)
Liippi
Ei liippiä
Ei liippiä
(+0,00€)
Design liippi
(+25,00€)
Lakkapensseli
Ei lakkapensseliä
Ei lakkapensseliä
(+0,00€)
Lakkapensseli 50 mm ja sulka
(+13,90€)
138.20 €
Hinta: 131.30 /PKT
ALE
5%
JUURI NYT! KAMPANJA
PKT
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Toimituskulut tälle tuotteelle:
  -kun tilaus yhteensä alle 200 €: Rahti 8.9 €
  -kun tilaus yhteensä yli 200 €: Rahti 0 €
Cameleo Manhattan Light -struktuurimaalilla saat 15 m2 seinäpintaan upean samettimaisen pinnan luonnonläheisessä vihreänruskeassa sävyssä. Stuktuurimaali tuo uniikin ja eloisan ilmeen sisustukseen ja toimii upeasti esimerkiksi tehosteseinällä. Erilaiset valaistukset saavat hienostuneen vivahteikkaan maalin näyttämään entistä upeammalta.

Efektimaaliin voi lisätä tehosteeksi metallinhohtoa, joka saadaan aikaan hopea- tai kultahileellä. Metallinhohto tuo pinnan elävyyden upeasti esiin ja vaikuttaa oleellisesti koko maalin värisävyyn hilliten alkuperäisen värin voimakkuutta ja taittaen sitä metalliseksi. Vaikutusta voi muuttaa vähentämällä käytetyn hileen määrää. Tuotekuvissa näet esimerkit maalista, johon on lisätty hopeaa tai kultaa tehosteeksi.

Pakkaus sisältää pohjusteen, koristemaalin ja väriaineet noin 15 m2 seinäpinnalle. Ensimmäisenä kuivalle, tasaiselle ja puhtaalle seinälle telataan efektimaalin pohjustin, johon on sekoitettu väripigmentti. Neljän tunnin kuivumisajan jälkeen väripigmentin kanssa sekoitettu koristemaali ja mahdollinen hopea- tai kultahile suditaan seinälle lakkapensselillä. Lopuksi pinta liipataan ja annetaan sitten kuivua vähintään 12 tuntia. Lisää hyödyllistä tietoa saat tuotekortilta löytyvästä tuotevideosta, ja ohjeet saat myös toimituksen mukana. Alasvetovalikosta voit tilata lisäksi efektimaalin työstämiseen soveltuvan lakkapensselin ja liipin.

HUOM. Tuotteiden nimissä olevat värit ja värien kuvat ovat pelkästään suuntaa antavia, eivätkä ne välttämättä kuvaa väriä parhaalla mahdollisella tavalla. Lopputulokseen vaikuttavat aina monet tekijät, kuten sekoitussuhde, tekijän kädenjälki, työstettävä pohja ja tilan valaistus. Tuotekortin toinen kuva havainnollistaa maalin efektiä, ei väriä.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin
 • Tuotenumero: SBL-MANHATTANLIGHTMAALI-10
 • Värit: Ruskea, Vihreä
 • Valmistaja: Cameleo
 • Paketin riittoisuus: noin 15 m2
 • Käyttökohde: Kuivien sisätilojen seinät

Toimituksen sisältö:

 • Pohjustin P-300 Primer - 2,4 litraa
 • Väriaine Pigment
 • Koristemaali Manhattan Light - 1,6 litraa
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero