Tekstiilipesurit

Tekstiilipesuri on oivallinen väline monien hankalasti puhdistettavien kohteiden pesemiseen ja raikastamiseen. Tyypillisesti tekstiilipesuria käytetään esimerkiksi mattojen, sohvien ja auton sisäosien puhdistamiseen. Vedellä pesevät tekstiilipesurit perustuvat painehuuhteluun. Laite suihkuttaa pesuaineliuosta kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle ja imuroi sen pois, jolloin pestävä kohde ei pääse kastumaan liian märäksi. Tekstiilipesurilla voit siis pestä sohvat, autonpenkit ja muut tekstiilit tehokkuudella, joka ennen ei ollut mahdollista. Valikoimistamme löydät esimerkiksi tehokkaat Kärcher-tekstiilipesurit.

Monipuolisella tekstiilipesurilla useita käyttökohteita

Tekstiilipesuria voi käyttää hyvin moniin kohteisiin ja sitä on turvallista käyttää useimpien tekstiilien pesuun. Kaikki tietävät miten harmittaa uusi sohva, johon on tullut tahroja varjelemisesta huolimatta. Tavanomaisin menetelmin sohvan puhdistaminen on hankalaa, eikä vedellä kannata ryhtyä läträämään. Samoin on autonpenkkien laita. Marketeissa myytävät pesuvaahdot tuntuvat työntävän lian vain syvemmälle ja autopesuloiden taksat ovat pilvissä. Myös patjat kaipaisivat ajoittain pesua. Patjaakaan ei voi pestä perinteisin menetelmin, eikä pelkkä imurointi tehoa patjaan imeytyneeseen likaan. Olisi tietenkin myös mukava säästää sievoinen summa mattopesulan kuluissa. Kaikkiin edellä kuvattuihin ongelmiin toimii ratkaisuksi tekstiilipesuri. Tekstiilipesurilla syväpuhdistat hankalatkin kohteet perusteellisesti.

Tekstiilipesurilla voit pestä myös kovia pintoja

Tekstiilipesurilla voi useimmiten pestä muitakin pintoja kuin tekstiilejä. Esimerkiksi laattalattian pesuun pesuri on oivallinen apulainen. Laattalattian saumat ovat useimmiten hankalia ja työläitä puhdistaa. Pesurilla saumatkin puhdistuvat helposti ja turvallisesti. Myös kylpyhuoneessa pesuria voidaan käyttää pesemään pinttynyttä likaa laatoituksesta. Todennäköisesti kerran hankittuasi laitteen, tulet löytämään sille aina uusia ja uusia kohteita, jotka voi nopeasti pesaista putipuhtaaksi.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero